Monopol Tritan Matara #30220626 | CarrefourSA
Marka: MONOPOL

Monopol Tritan Matara

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
37,60 TL

Trian Matara, farklı renk seçeneklerinin yanında özgün tasarımıyla da dikkat çeker. Spor salonlarında, seyahat sırasında, okulda ve günlük hayatta keyifle kullanabileceğiniz Tritan Matara, su ihtiyacınızı her an karşılayabilmenize imkan tanır. Kapak kısmı çevirilerek açılsa da pratik bir şekilde su içmeniz için özel olarak düşünülmüş bir boruya sahiptir.

Her Anı Dolu Dolu Yaşayın

Sırt çantanızda, kol çantanızda ya da elinizde rahatlıkla taşınır. Ortasındaki plastik bölüm, tasarıma ayrı bir şıklık katarken dokusu sayesinde elinizde kolayca taşımanıza yardımcı olur. İçindeki suyu uzun süre muhafaza eder ve etkileşime girmez. Hem suyunuzun hem de sizin sağlığınızı korur. Su ihtiyacınızı her an karşılayarak yaşadığınız her anın keyfini çıkartmanızı sağlar.

Ürün Kodu: 30220626

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız