Nestle Gofret Bitter 5x18 g #30006410 | CarrefourSA
Marka: NESTLE

Nestle Gofret Bitter 5x18 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Nestle Gofret Bitter 5'li Mp 5*20 Gr

 

Nestle Bitter Mult. Gofret 35*5 g 35 gramlık 5 adet gofret içeren ekonomik paketi ile tercih ediliyor. Ürün, ağızda eriyen nefis Nestle çikolatasının çıtır gofretle birleşiminden oluşuyor. Tatlı bir atıştırmalık, lezzetli bir ara öğün olan ürün, ayaküstü yiyeceklerde keyif arayanlara hitap ediyor. Bitter çikolatası ile yoğun tat vadediyor. Gofret yapraklarını birleştiren dolgun krema lezzet sunarken, özenli ambalaj, üretimdeki tazeliğin raf ömrü boyunca aynı kalmasını sağlıyor. Üzerinde yer alan son kullanma tarihine kadar güvenle tüketilebilen çikolatanın eriyebilen formu nedeniyle oda sıcaklığında saklanması salık veriliyor, buzdolabında saklamak kakao yağını ürünün üstüne çıkaracağından önerilmiyor.
Çay, kahve gibi içeceklerin yanına yakışan bir lezzet olan atıştırmalık ürün, evde, işte, istenen her yerde yenebiliyor. Hijyenik koşullarda üretiliyor, el değmeden paketleniyor. Kuru, kokusuz ve nemsiz ortamda muhafaza edilmesi öneriliyor. 1 adet gofret 161 kalori bulunduruyor. Nestle bitter, taze sütten hazırlanan çikolatası, yoğun kakao tadı, eşsiz gofreti ile beğeni topluyor. CarrefourSA Gofretler reyonunda bulunan ürünü siz de hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilir; bitterin yoğun tadı ve çıtır gofretin lezzetini ekonomik alternatifle mutfağınıza taşıyabilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız