Pınar Ketcap Acılı 600 g #30057660 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Ketcap Acılı 600 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Gıda ve yemek malzemeleri bölümünde çok bilindik bir gıdanın en iyi markası sizleri bekliyor. Pınar Ketcap Acılı 600 G ile yemekleriniz artık daha lezzetli. Ketçap severlerin, ketçapsız yapamam diyenlerin en beğendiği lezzet Pınar ketçap. Artık fast food yemekleriniz için farklı bir arayışa girmenize gerek kalmadı. Pınar güvencesiyle ürüne kolayca ulaşabilirsiniz. pizzalarınız, ev usulü sandviçleriniz, kızartma tarzı yemekleriniz ve ketçap sevdiğiniz her alanda kullanmak üzere siz de bir pınar ketçap satın alabilirsiniz.

Ürünümüze ketçap, mayonez ve soslar reyonundan ulaşabilir ve hemen satın alabilirsiniz. Gerçek domateslerden elde edilen Pınar ketçap ile kaliteli bir ketçapla tanışacaksınız. Doğadan gelen lezzetin Pınar ketçapla aromatik bir hâl almasını deneyimleyeceksiniz. Üstelik acılı seçenekleriyle acı sevenler için muhteşem bir lezzet sunmaktadır. Ambalajı son derece kullanışlı olup açıp kapatmada hijyenik bir kapağı sahiptir. Ürünümüzü satın almak için iki yol izleyebilirsiniz. Birincisi mağazamızı ziyaret etmektir. Mağazamızdan dilediğiniz Pınar Ketcap Acılı 600 G ürününü satın alabilirsiniz. Diğer seçeneğiniz ise online sipariş vermektir. Sayfamıza girerek hemen sepetinize bir adet Pınar ketçap acılı ekleyebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız