Proline Etli Kedi Maması 1,5 Kg #30067191 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Etli Kedi Maması 1,5 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Proline Etli Kedi Maması 1,5 kg

 

Kedi ve köpekler gibi evcil hayvanlarınızın beslenebilmesi, bakımlarının yapılabilmesi ve ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için Petshop ürünleri içerisinde mamalar gibi önemli ürünler bulunuyor. Özellikle kedi mamaları konusunda önemli bir marka oluşturan Proline, pratik kullanımlı paketi ve özel içeriğiyle size sunulan Proline Etli Kedi Mama 1,5 kg ürünü sayesinde tercih ediliyor.

CarrefourSA mağazalarında Kedi Kuru Mamalar bölümünde bulabileceğiniz bu ürün, içeriğindeki et katkısıyla ve pirinç katkısıyla lezzetli bir mama öğünü oluşturuyor. Kedinizin keyifle tüketeceği bu yetişkin kedi maması, 1 yaş üstündeki kediler için uygun kullanım sağlıyor.

Doğal keten tohumu ve minerallerin katkısı ile üretilmiş olan Proline Etli Kedi Mama 1,5 kg ürünü, kediler için cilt sağlığı, kalp sağlığı ve enerji sağlıyor. Paket açıldıktan sonra ağzı kapalı bir saklama kabı içerisinde son kullanma tarihine kadar saklanarak rahatlıkla ve güvenle kullanılabilir.

İçeriğindeki kuzu eti, mısır, buğday, tavuk ve ciğer aroması, vitaminler, mineraller ve hayvansal gıda türevleri ile birlikte lezzetli bir özelliğe sahip olan bu mama, kedilerinizin ağırlığına göre farklı gramlarda tüketilebiliyor.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız