Proline 15 Kg Yavru Köpek Maması #30080861 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline 15 Kg Yavru Köpek Maması

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1.299,00 TL

adet

Proline Kuru Köpek Maması 15 kg

Petshop ürünlerinin besleyici gıdaları arasında yerini alan Proline köpek kuru maması 15 kg ile bir yaş altı köpeklerinizi mutlu edebilirsiniz. Üstelik söz konusu yaşlarda yer alan köpeklerinizin hangi ırka sahip olduğu bu ürün için önemli olmayacaktır. İçeriğinin zengin oluşu ile dikkat çeken ürün özel formülüyle köpeklerinize aradıkları lezzeti ve sahip olduğu Proline marka kalitesi ile sizlere yönelik gönül rahatlığını bir arada sunacaktır. Veteriner hekimlerin formüle ettiği ürün üretiminde en son teknolojiler tercih edilmektedir. O halde CarrefourSA reyonlarında yerinizi alıp bu ürün ile köpeklerinizi buluşturmak isterseniz acele edin.

Kuru mamalar arasından rahatlıkla erişebileceğiniz Proline köpek kuru maması 15 kg içeriğindeki mineralleri, dengeli aminoasidi, Omega 3-6’yı ve vitaminleri bir araya getirmekte böylece köpeklerinizin eksiksiz bir şekilde beslenebilmesinde büyük oranda etkili olmaktadır. Gerek enerjisi gerekse de sindirim sistemiyle mideyi yormaması açısından köpeklerinizin severek tüketebileceği bu ürün, ihtiyaç duyulabilecek tüm besinlerin tam anlamıyla alınabilmesini garanti etmektedir. Sindirilebilirliğinin kolay oluşu ve üstün beslenmeler sunması ürünün dikkat çekici özellikleri arasında yerini almaktadır.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız