Proline Kuzulu Köpek Maması 15 Kg #30042176 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Kuzulu Köpek Maması 15 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
999,90 TL

adet
Proline Kuzulu Mama 15 kg

Köpek beslenmesinde kuzu eti, en lezzetli seçeneklerden birini oluştururken, Proline markası tarafından kuzu eti içeriği ile üretilmiş farklı mamalar, köpekler için en özel ve sağlıklı içerikleri oluşturuyor. Proline markası ile birlikte 15 kilo kapasitede satın alabileceğiniz ve uzun bir dönem kullanabileceğiniz Proline Kuzulu Mama 15 kg ürünü, tam ve dengeli bir beslenme için yeni formülüyle yetişkin köpekler tarafından tüketilebilir. Proline mama ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Petshop reyonu içerisinde Köpek bölümünde ulaşabileceğiniz Proline Kuzulu Mama 15 kg ürünü, güçlü bir beslenme için köpeğinizin keyifle tüketeceği, lezzetli ve zengin içerikli bir mama sağlıyor. Yüksek performans için 1 yaş üstünde köpeklerde tüm besin içeriklerine sahip olarak üretilmiş bu ürünü kullanılmanız sayesinde Omega 6 ve Omega 3 içerikleri ve vitamin içerikleri sağlayabilirsiniz. Kuzu eti ve pirinç gibi içerikleri sayesinde antioksidan bir etki gösteren dengeli bir beslenme için şeker pancarı ve lif içeriğine sahip olan bu ürün, su ile birlikte köpeğinizin her gün düzenli olarak tüketebileceği sağlıklı bir tercih oluşturuyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız