Whiskas Steril Tavuklu Kedi Maması 1,4 Kg #30142193 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Steril Tavuklu Kedi Maması 1,4 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
339,90 TL

adet
WHISKAS® 1+ kuru mamalar yetişkin kediniz için tam ve dengeli beslenme sağlar. Dışı kıtır, içi yumuşak ve lezzetli olan dolgulu tanecik içeriğine kediniz bayılır. WHISKAS CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Omega 6 yağ asitleri ve Çinko içeriği kedinizin sağlıklı bir derisi ve parlayan tüyleri olmasına destek olur. İçerdiği A Vitamini ise göz sağlığını destekler. Kilo kontrol formüllüdür, aktivitesi düşük ve kısırlaştırılmış kediler için dengeli beslenme ve kilo kontrolü sağlar. Üriner sistem sağlığı için dengeli mineraller içermektedir. İçeriğindeki taurin, kalp sağlığını korumaya yardımcı olmaktadır. İçerdiği kalsiyum ve fosfor kemik ve diş yapısının güçlenmesine, protein ise güçlü bir kas gelişimine yardımcıdır. İyi görme gücü için gerekli olan A vitamini ile zenginleştirilmiştir. İçerdiği doğal yağlar parlak ve sağlıklı tüy yapısı gelişmesini destekler. Özel aşındırıcı tanecikleri diş sağlığını korumaya yardımcıdır.

WHISKAS® markası 1958'den beri kedi maması üretiyor ve tüm ürünlerinde bu deneyimden yararlanıyor. Sadece lezzetli ürünler geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda tüm kedilerin sağlıklı ve mutlu yaşamaları için gayret gösteriyor. WHISKAS® markası, yaşam yolculuklarının tamamında kedilere eşlik ediyor – kediniz bizimle birlikte büyürken sürekli olarak beslenme ve bakım hizmetlerini geliştirmenin yollarını arıyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız