Whiskas Kuru Biftekli Kedi Maması 1,4 Kg #30142195 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Kuru Biftekli Kedi Maması 1,4 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 10 adet
299,90 TL 224,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Kaliteli ve leziz içeriğiyle, özenle hazırlanan ürünlerimiz tamamen kedilerin iyi beslenmesini hedefliyor. Kediler her gün aynı şeyi yemekten hoşlanmazlar Whiskas Kuru Biftekli CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Whiskas®, kedilerin tercihi! İş yemeğe gelince kediler ağzının tadını bilir. Kedilerin ihtiyaç duyduğu ve sevdiği besini oluşturmak için tüm bildiklerini kullanan ve çok özenli davranan marka kaliteli ve leziz içeriğiyle, özenle hazırlanan ürünlerinde tamamen kedilerin iyi beslenmesini hedefliyor. Kediler her gün aynı şeyi yemekten hoşlanmazlar. Whiskas kedinizin aradığı tüm çeşitleri size sunar. Kedinizi mama saatlerinde Whiskas Kuru’daki çıtır çıtır etli somunlarla şaşırtın. O, içi yumuşacık etli mamasını yerken, siz de onun protein, doğal yağlar ve vitaminler aldığından, bunu yaparken de dişlerinin sağlıklı kalacağından emin olacaksınız. Mama miktarını kedinizin aktivite seviyesine ve vücut durumuna göre ayarlayın. Her zaman temiz içme suyu bulundurun. Diyet değişikliğinde geçiş süresi tanıyın. Besleme rehberini kullanırken kedinizin sağlıklı olduğundan ve vücudunun iyi durumda olduğundan emin olun.

WHISKAS® markası 1958'den beri kedi maması üretiyor ve ürünlerinde deneyimden yararlanıyor. Bize sadece lezzetli ürünler geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda tüm kedilerin sağlıklı ve mutlu yaşamaları için gayret gösteriyor. WHISKAS® markası, yaşam yolculuklarının tamamında kedilere eşlik.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız