Proline Kuru Kedi Maması 1,5 Kg #30023754 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Kuru Kedi Maması 1,5 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Proline Kuru Kedi Maması 1,5 kg

Kedi mamaları, gündelik olarak mecburi şekilde tüketilmesi gereken ve içeriği ile birlikte kedilerde beslenme etkisi oluşturması gereken ürünlerdir. Bu ürünlerin seçimi yapılırken en çok tercih edilen ve dengeli bir beslenme oluşturan Proline Kuru Kedi Maması 1,5 kg gibi mama ürünlerini seçerek, kedinizin lezzetli bir tüketim gerçekleştirmesini de sağlayabilirsiniz. Proline mama ürünlerini CarrefourSA reyonlarında farklı çeşitlerle bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Petshop reyonu içerisinde Kedi bölümünde bulabileceğiniz Proline Kuru Kedi Maması 1,5 kg ürünü, tavuklu bir içeriğe sahip olarak yetişkin kedilerin tüketimi için uygundur. Omega 3 ve Omega 6 yağ asitlerini bol şekilde bulunduran bu ürün, kedilerde parlak ve sağlıklı bir kürk yapısı için yardımcı olur. Kedilerin bağışıklık sistemini güçlendiren bu ürün, çinko ve biotin barındırdığı için deri ve tüylerde parlaklık sağlar. Ayrıca kedilerin idrar yollarında faydalı bir sonuç oluştururken, net olarak içeriğinde tavuk ve tavuk ürünleri, mısır, buğday, gluten, A vitamini, E vitamini, K vitamini ve C vitamini ile birlikte folik asit ve kalsiyum gibi birçok mineral barındırır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız