Solo Parfümlü Tuvalet Kağıdı Büyülü Düşler 32'li #30145558 | CarrefourSA
Marka: SOLO

Solo Parfümlü Tuvalet Kağıdı Büyülü Düşler 32'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Solo Parfümlü Tuvalet Kağıdı Büyülü Düşler 32'li 

Hem dayanıklı hem hesaplı Solo Parfümlü Tuvalet Kağıdı 32'li (2 katlı) Büyülü Düşler ekonomik paketi ve üç boyutlu yumuşak dokusu ile CarrefourSA tuvalet kağıtları bölümünde beğeninize sunuluyor.
Kişisel temizlikte en hassas olunması gereken yerlerden biri olan tuvaletlerinizde tamamen selülozdan üretilmiş olan ve beyazlatıcı kimyasallar içermeyen ürünü tercih edebilirsiniz. Üretiminden paketleme aşamasına kadar her safhasında hijyen kurallarına uyulan ürün; sarılık,tifo, ishal, parazit ve kolera gibi dışkı kaynaklı bulaşıcı hastalıklara yakalanmanızı engeller. Bağışıklık sistemi kuvvetli olmadığı için özellikle küçük yaşlardaki çocuklarınızın kolaylıkla mikrop kapabileceği tuvaletlerinizde ürünü tercih edebilirsiniz. Geliştirilmiş yeni parfümlü formülü ile ilgi çeken ürün, 2 katlı kalın yapısı ile ellerinizi mikroplardan korur. Dayanıklı yapısı ile dağılıp parçalanmayan ürün, suya atıldığında hızlı şekilde eriyerek tuvalet giderlerinizde tıkanma oluşumunu engeller. Yumuşak dokusu sayesinde bedeninizde tahriş oluşturmayan özelliği ile her yaşta kullanıma uygun olan ürünü hem kendiniz hem de aile üyeleriniz için güvenle tercih edebilirsiniz.
32 ruloluk ekonomik paketi ile parfüm katkılı ürünü denemek için ürünü hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız