Selpak Aqua Tuvalet Kağıdı 16'lı #30090472 | CarrefourSA
Marka: SELPAK

Selpak Aqua Tuvalet Kağıdı 16'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
263,95 TL 184,77 TL

11,55 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
"Selpak Aqua Tuvalet kagıdı 16 lı

Doğada çözünür ambalajında sunulan Selpak Aqua Tuvalet Kağıdı 16'lı, Tuvalet Kağıtları bölümünde sizlere sunuluyor. Ürün, yeni teknolojisi sayesinde sunduğu yumuşak çift katlı ve laminasyonlu dokusunun yanı sıra 3 kat dayanıklı yüzeyiyle de kişisel temizlik için özellikle tercih ediliyor. Her türlü cilt üzerinde rahatlıkla kullanılabilen ürün, herkese cildi tahriş etmeden temizlik imkanı tanıyor. Kalın ve dolgun yaprakları, kullananlara ayrı bir konfor sunuyor.
Yaşattığı yüksek seviyeli yumuşaklık hissi ile özellikle çocukların banyodaki favori ürünü haline geliyor. Nazik dokunuşuyla en hassas bölgelerde bile rahatça ve keyifle kullanılıyor. Dayanıklı yapısıyla rahatça elde tutuluyor. Öte yandan, suya atıldığında giderlerde de tıkanıklık yapmıyor; kolayca çözünüp gidiyor. Özellikleri ile kişisel temizlikte yaygın olarak tercih edilen bir ürün oluyor.
Banyolara hijyenik, yumuşak bir dokunuşta bulunarak estetik ve renk katıyor. Banyo ve tuvalet dışında, farklı alanlarda da ihtiyaç duyulup sıkça da kullanılıyor. Evdeki ufak tefek sakarlıklar sonucu bir şeyler dökülen bölgeleri temizlemek için kullanabilmenizin yanı sıra boş tuvalet kağıdı rulolarını, el işi kağıtlarıyla kaplayarak, keserek, boyayarak çocuklarınızla birlikte birbirinden ilginç objeler de yapabilirsiniz.
Kendine özgü benzersiz özellikleriyle sizlere sunulan ürünü, hemen sepetinize ekleyip kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 178862
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız