Papia Tuvalet Kağıdı 32'li B-Side #30090226 | CarrefourSA
Marka: PAPIA

Papia Tuvalet Kağıdı 32'li B-Side

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
360,90 TL

11,28 TL / Adet

adet
"Papia Tuvalet Kağıdı 32'li

Yumuşak yapısıyla ilgi çeken Papia Tuvalet Kağıdı 32'li, CarrefourSA Tuvalet Kağıtları reyonunda kullanımınıza sunuyor. İçerdiği özel selüloz yapıyla sağladığı yumuşacık yüzeyi ve “B-Side Teknolojisi”nin sunduğu kaliteli dolgun yapısıyla gönülleri fethediyor. 3 katlı dayanıklı yapısıyla da tercih edilen bir ürün oluyor.
Kendine özgü yapısıyla hassas ciltlerde kullanım için ideal kabul ediliyor; özel dokusu ise kullanım alışkanlığı yapıyor. Titiz ve hijyene önem veren kimselerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Ürün, benzerlerinde aranan özelliklerin hepsini bünyesinde barındırıyor. Üstün emiciliği sayesinde fazla miktarda kullanılmasına gerek kalmadığından tasarrufu etmeye destek oluyor.
Banyo ve tuvalet dekorasyonuna uyum sağlayarak estetik bir görünüm sergiliyor. Sahip olduğu özellikleriyle de kişisel temizlik adına lider ürünler arasındaki sağlam yerini alıyor. Daha elinize aldığınız ilk anda farkını birçok yönden hissettiriyor. Dokusuyla çocuklarınızı da rahatsız etmeden miniklerin temizlik alışkanlığı kazanmasına önemli ölçüde katkı sağlıyor. Yüksek emiş gücüyle sürekli el altında bulundurulan bir yardımcı olarak tuvalet dışı kullanımlarda da kolaylık sağlıyor. Ufak tefek kazalarda sıvı dökülmesi sonucu ıslanmış bölgeleri hemen kurulamaya yardımcı oluyor.
Ürünü hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 177379
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız