Servis Peçete 200'Lü #30098180 | CarrefourSA
Marka: SERVIS

Servis Peçete 200'Lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,50 TL

0,16 TL / Adet

adet
Servis Peçete 200’lü

Temizlik ürünleri incelenmek istendiği zaman karşımıza oldukça geniş ve kapsamlı bir kategori olarak çıkmaktadır. Temizlik ürünleri içerisinde hemen hemen günlük hayatımızda kullandığımız her ütün çıkabilmektedir. Genel manası ile bireylerin şahsi ya da çevrelerinin temizlenmesini sağlayan ürünleri kapsayan bu kategori sayesinde bireyler temizlik ihtiyaçlarını giderebilmekte ve daha temiz bir çevrede yaşayabilme imkanına kavuşmaktadır. temizlik ürünlerinin en basit hali şüphesiz peçetelerdir. Peçeteler en basit şekilde temizlik işleminin gerçekleştirilebildiği ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır. Sahip olduğu emicilik özelliği sayesinde lekelerin başarılı bir şekilde temizlenmesine olanak sağlayan peçeteler yüzeysel anlamda ilk temizliğin gerçekleştirilebilmesini sağlamaktadır. Servis peçete 200’lü ürünleri sayesinde misafirleriniz için birer peçete bırakarak oluşabilecek lekelerin temizlenmesini kolaylıkla sağlayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında yer alan bu ürün sayesinde temizliğinizin kaba işleri daha hızlı bir şekilde halledilmiş olacaktır.

Kağıt ürünleri reyonunda bulunan servis peçete 200’lü ürünleri daha çok davetler için kullanılmaktadır. Davetlerde masaya dökülebilecek hemen hemen her türlü leke için bu ürün tercih edilmektedir. Ürün sayesinde masada bulunan lekenin kaba temizliği başarılı bir şekilde gerçekleştirilebilecektir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız