Papia Tuvalet Kağıdı 12'li #30089330 | CarrefourSA
Marka: PAPIA

Papia Tuvalet Kağıdı 12'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
179,90 TL

14,99 TL / Adet

adet
"Papia Tuvalet Kağıdı 12'li

Papia Tuvalet Kağıdı 12'li, CarrefourSA Tuvalet Kağıtları reyonunda sizlere sunuluyor. Sahip olduğu “B-Side Teknolojisi” sayesinde hem üst hem de alt yüzeylerinde kaliteli, dolgun doku sağlayan ürün, sunduğu kaliteyle ön plana çıkmayı başarıyor. Kullanılan yüzde 100 saf selüloz içeren harmanıyla ve mikro gofraj yapısıyla yumuşacık yüzeyler elde ediliyor. 3 katlı ve geniş yaprakları, eldeyken eriyip gitmiyor; üstün dayanıklılık sergiliyor.
Yumuşacık cilt dostu yüzeyiyle hassas ciltler için ideal ürün olma özelliğini taşıyor. Tuvalete atıldığında kolayca eriyip gittiği için tıkanıklığa sebebiyet vermiyor. Ayrıca, yaprakların kolayca koparılabilmesi ve az miktarda yaprak sayısıyla verimli sonuçlar alınabilmesi sayesinde de tercih ediliyor.
Pamuksu dokunuşuyla annelerde, ürünü bebekleri ve çocukları üzerinde kullanabilecekleri güveni sağlıyor. Rulo şekli sayesinde pratik kullanım sunuyor. Tuvalet ve banyoların vazgeçilmezi olmasının yanı sıra sağladığı ileri emiş gücü ve hassas ciltlere uygun yapısıyla da burnun sürekli aktığı durumlarda evin içinde yanınızda bulundurmayı isteyeceğiniz bir ürün olma özelliğini de taşıyor.
En yeni teknolojiler kullanılarak üretilmiş yüksek emiciliğe sahip ürünü hemen sepetinize ekleyerek hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 172993
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız