Tamek Haşlanmış Nohut 800 Gr #30098174 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek Haşlanmış Nohut 800 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,95 TL

adet
"
Tamek Haşlanmış Nohut 800 g

CarrefourSA diğer sebze konserveleri reyonunun en ilgi çeken ürünlerinden olan Tamek Haşlanmış Nohut 800 g, mutfakta fazla zaman geçirmeden pratik yemek hazırlamak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Katkısız olarak haşlanıp konserve haline getirilerek teneke kutuda sunulan ve dört mevsim boyunca raflarda yerini olan nohut, suyu süzülerek pratik bir şekilde kullanılabiliyor.

Nohudu akşamdan ıslatıp, sabah suyunu değiştirerek kaynatıp, sonrasında süzme işlemi yaparak yemeklerde kullanılabilir hale getirmek yerine, haşlanmış ve konserve edilmiş nohut tercih etmek, aradaki zamanı kazanmak anlamına geliyor. Özellikle iş yerinde yoğun çalışıp yemek pişirmeye zamanı olmayanlar, bekarlar ve öğrencilerin çok tercih ettiği haşlanmış konserve nohut, pratikliği ve lezzetiyle bir bakıma mutfaklardaki görünmez yardımcı işlevini de üstleniyor.

Ayrılmaz ikilisi pilav ile servis edildiğinde lezzetiyle Türk mutfağının klasikleri arasında yer alan nohut yemeği için konserve nohut tercihi, lezzet anlamında kuru nohuttan bir farklılık göstermiyor. Acil durum yemeği olarak dolaplarda bulundurulmasında fayda olan konserve nohuttan dilediğiniz sayıda kutuyu şu anda sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilir ve ister yemeğini yaparak, isterseniz meze şeklinde hazırlayarak sofralarınızda lezzet şölenleri yaratabilirsiniz.

Ürün Kodu: 697

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız