Carrefour Ton Balığı Konservesi 2x160 G #30129299 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Ton Balığı Konservesi 2x160 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
95,50 TL

adet
CarrefourSA reyonlarında Deniz Ürünleri Konserveleri bölümünde yer alan Carrefour Ton Balığı Konservesi 2x160 g , ikili paketi ile sizlerin beğenisine sunuluyor. Ürün, konserve kutusu açıldıktan sonra pişirmenize gerek olmadığı için zaman kazandırıcı ve pratik kullanımlıdır. 160 gramlık iri parçalı dilim olarak hazırlanan ürün, açık renklidir. Konserve kutusu açılmadan, son kullanım tarihine kadar tazeliğini korur. Açıldıktan sonra hemen tüketilmemesi halinde; uygun bir saklama kabında, hava almayacak şekilde, buzdolabında 2 gün süre ile muhafaza edilmesi önerilir.
Ton balığı konservesini, yeşillikler ve mısır, biber, zeytin gibi çeşitli garnitürler ile karıştırdıktan sonra farklı soslar ile lezzetlendirerek hafif bir salata hazırlayabilirsiniz. Haşlamış olduğunuz makarnaya ya da sosuna ekleyerek leziz bir öğünü sevdiklerinize sunabilirsiniz. Pilavlarınızda da kullanarak farklı bir lezzet yaratabilir; ekmek dilimlerinin arasına koyacağınız ton balığı, yeşillikler ve taze sebzelerle bir sandviç hazırlayarak pratik ve doyurucu bir öğün geçirebilirsiniz.
Çeşitli tariflerinizde kullanabileceğiniz ton balığı konservesini hemen sipariş vererek kolaylıkla satın alabilir, hem lezzetinden hem de pratikliğinden faydalanabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Ton Balığı, Bitkisel Yağ(Ayçiçek), Tuz

Alerjen Bileşenler
Ton Balığı

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde güneşten korunarak saklanmalıdır.

Kullanım Talimatı
Pişirilmiştir,doğrudan tüketilebilir.Açıldıktan sonra, üzerine yağ ekleyerek ağzı kapalı bir şekilde,buzdolabında (4 C) saklanması ve en fazla 2 gün içinde tüketilmesi tavsiye edilir.

Diğer Uyarılar
İthal edilen ton balıklarından Türkiye'de üretilmiştir.

Beslenme ve Sağlık Beyanı Var mı ?
Yüksek Protein

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş.-Kepez/Boğazkent Mah. İzmir Asfaltı (İzmir Asfaltı Üzeri 4. Km) Çanakkale Merkez, Çanakkale

İşletme Onay No
TR-17-0047

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 191 10
Enerji (kj) 798 10
Yağ (g) 10.5 15
Doymuş Yağ(g) 1.9 9
Karbonhidrat (g) 1.6 1
Protein (g) 22.5 45
Tuz(g) 0.8 13
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız