Tamek %100 Portakal Suyu 1 Litre #30093981 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek %100 Portakal Suyu 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
52,90 TL

adet
Katkı maddesi içermeyen %100 portakal suyundan üretilen,1 litresinde 2,7 kg. Portakal bulunan Tamek Portakal Suyu CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Portakal suyu, portakalın işlenmesiyle elde edilen meyve suyudur. Portakal ağacı meyvesinin doğrudan sıkılmasıyla veya konsantre hale getirilmiş meyve suyunun seyreltilmesi ile elde edilir. Yüksek miktarda C vitamini bulundurur. Birçok kişinin severek içtiği bir içecektir. Üstelik taze sıkılan portakal suları vücudu zinde tutar, sağlıklı kalmayı sağlar. Portakal birçok kişinin severek tükettiği bir meyvedir. Portakalın yanında suyunun da sıkılarak içilmesi herkesin hoşuna gider. Özellikle sabah kahvaltılarında sık sık tercih edilen bir içecektir. Çocukların da severek içtiği bir içecektir. Doğal ve taze sıkılmış olması nedeniyle oldukça faydalıdır. Kahvaltı etmeyi sevmeyen ya da yemek yemeyen çocuklar bu sayede kahvaltıyı sevebilir. Yalnız hazır portakal sularından almamanızı öneririz. Ayrıca her seferinde taze sıkarsanız faydaları da o kadar artar.

Türkiye gıda sektörünün öncüsü Tamek, 31 Mart 1955 tarihinde, Bursa – Demirtaş’ ta kuruldu. Tamek, Türk Alman meyve ekstreleri kumpanyası sözcüklerinin baş harflerinden oluşuyor. Sanayi gelişiminin hızlandığı 1950’li yıllarda, hazır gıda ürünlerinin üretiminde beklenen verimliliğe ulaşamamıştı. Modern üretim teknolojilerinin kullanılmadığı bu dönemde, Alman’larla yapılan teknolojik iş birliğiyle beraber Tamek, Mehmet Sipahioğlu tarafından kuruldu. Tamek’ in Alman ortağı bir yıl sonra ayrıldı ve Tamek %100 Türk menşeli bir gıda üreticisi olarak sektörde yerini aldı.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız