Tamek Fasulye Pilaki 400 Gr #30098690 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek Fasulye Pilaki 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
44,90 TL

adet
Tamek Fasulye Pilaki 420 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri arasında yer alan Çorbalar ve Hazır yemekler reyonu Tamek Fasulye Pilaki 420 gr ürününe de ev sahipliği yapmaktadır. Ürün oldukça pratik ve zamanınız olmadığı anlarda size kolaylık sağlayacak bir lezzete sahiptir. Ürünü açtığınız anda tüketmeniz ve servis yapmanız gerekir. Besleyici özelliği ile bilinen Tamek Fasulye Pilaki, pratik çözüm olarak, her zaman her alanda hazırlanabilir. Hem zamandan hem de yemeğinizi hazırlama zahmetinden bu şekilde kurtulmuş olursunuz. Türk damak tadına uygun olan bu ürün özenle seçilmiş olan malzemelerin birleşimi ile hazırlanmıştır.

Tamek Fasulye Pilaki 420 gr’lık cam kavanozlar halinde sizlere sunulmakta ve oradan da mutfaklarınızda ki yerini almaktadır. Kavanozunu güneş ışığından uzak, kokusuz, nemsiz ve kuru olanlarda saklamaya özen gösteriniz. Ürüne kolay bir şekilde tek tık ile ulaşabilir ve sepetinize ekleyebilirsiniz. En kısa süre içerisinde almış olduğunuz fasulye pilakinizi bulunduğunuz adrese gerekli paketleme işleminin ardından, teslim edilecektir. Kapıda kredi kartı ile veya nakit ödeme seçenekleri arasından size en uygun olan ödeme şeklini kullanabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Kuru fasulye ,patates ,ayçiçek yağı ,havuç ,kuru soğan ,tuz ,maydanoz ,limon suyu konsantresi ,sarımsak tozu

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve rutubetsiz yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Kapağı şişmiş ve sızıntılı kutuları satın almayınız. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Tamek Gıda ve Konsantre San. Ve Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000073

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 85
Enerji (kj) 352
Yağ (g) 6.5
Doymuş Yağ(g) 0.8
Karbonhidrat (g) 5.8
Lif(g) 1.1
Protein (g) 0.3
Tuz(g) 0.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız