Tamek Sivri Bamya 670 g #30075703 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek Sivri Bamya 670 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tamek Sivri Bamya 690 Gr Cam

Gıda ve yemek malzemeleri arasında hayatınızı kolaylaştıracak konserve ürünler de yer alıyor. Tamek sivri bamya 690 gr cam konserve ile kısa sürede harika sofralar hazırlayabilirsiniz. Tamek markası konserve gıdalarda ön plana çıkan bir markadır. Çeşitli turşu ve hazır yemekleriyle kalitesini kanıtlayarak güven kazanmıştır. Özellikle çalışanların her gün düzenli olarak yemek hazırlaması zor olduğundan tercihlerini hazır yemekten yana kullanırlar. Fakat yemek satın almak yerine pratik olarak hazırlayabilecekleri ön hazırlık kısmı olmayan yemekleri tercih ederler. Tamek sivri bamya konserveler yapımı son derece kolay olan yiyeceklerdir. Şişeden çıkartıp hemen suyunu süzdürüp tencereye atarak yemeğin yapımına başlayabilirsiniz. Yapımı kolay olup acil zamanlarda pratik sofralar kurmak için idealdir. Bamya aynı zamanda sağlıklı bir besindir. Sebze yemekleriyle sağlıklı menüler hazırlamak için Tamek markasına ait konserveleri CarrefourSA reyonlarında kullanabilirsiniz.

Konserveler reyonundan Tamek sivri bamya 690 gr cam kavanozu satın alarak misafirlerinize ve sevdiklerinize yemekler hazırlayabilirsiniz. Vakit sıkıntısı çekenler, bekârlar ve çalışanlar için ideal gıdalar olan konserve gıdalar ile zamanınız size kalsın. Bu pratik gıda seçeneklerini mağazamızdan temin edebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız