Tamek Bezelye 830 G #30097450 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek Bezelye 830 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
43,90 TL 32,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Tamek Bezelye 830 g

Konserve formu ile kullanılabilen gıda ve yemek malzemeleri, her zaman pratik ve hızlı bir tüketim sağlarken, özellikle bezelye yıllar boyunca hep tercih edilmiş ve lezzetiyle her yemekte kullanılabilen bir seçenek oluşturuyor. Tamek markası tarafından katkısız bir şekilde üretilmiş ve büyük boy ile birlikte birçok yemeğe yeterli içerik oluşturan Tamek Bezelye 830 g konserve ürünü, lezzetli ve taze bezelyeleri bir araya getirirken, aynı zamanda da doğal bir içerik sağlıyor. Tamek markasının lezzetli ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Konserveler bölümünde yer alan Tamek Bezelye 830 g ürünü, mutfaklarda hayatınıza kolaylık katmak için ısıl işlem ile birlikte pişirilmiş ve direkt olarak kullanılabilecek bir bezelye içeriği sağlıyor. Konservenin kapağı açıldıktan sonra suyunun süzülmesi ile birlikte dilediğiniz farklı sebzeler veya et ürünleri ile birlikte birleştirilebilecek ve kısa sürede pişen bu bezelyeler, çok lezzetli ve sağlıklı bir sofra oluşturuyor. Doğal bezelyelerin mevsiminde toplanması ile üretilen bu konserve, bezelyenin sağladığı tüm vitamin ve mineral faydalarını sağlarken, çocuklar için de lezzetli bir gıda oluşturuyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız