Tamek Yeşil Fasülye 670 g Cam #30075659 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek Yeşil Fasülye 670 g Cam

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Toplanan taze fasülyeler ayıklanıp yıkandıktan sonra hemen şoklanarak paketlenilen, el değmeden üretilen ve yıkamanıza, ayıklamanıza ya da doğramanıza gerek kalmayan Tamek taze fasulye CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Tamek Taze Fasulye Konservesi, mutfakta hayatınızı kolaylaştırır ve yemek için pratik çözümler sunar. Ambalajına konulmadan önce gördüğü işlem sonucunda yüzde 70 oranında pişmiş olan Tamek Taze Fasulye ile lezzetli tarifler hazırlayabilirsiniz. Hazırlanışı oldukça kolay ve pratiktir, konservenin suyunu süzün, dilediğiniz malzemeleri ekleyin ve kısa bir süre pişirin. Tamek konserve ile hem zamandan tasarruf eder, hem de pratik bir şekilde lezzetli tarifler hazırlayabilirsiniz.  Kapalı olarak son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Güneş görmeyen kuru bir yerde muhafaza etmeye özen gösteriniz.

Türkiye gıda sektörünün öncü isimlerinden Tamek, 31 Mart 1955 tarihinde, Bursa – Demirtaş’ ta kuruldu. Almanlarla gerçekleştirilen ortaklığın dağılması ile Tamek %100 Türk menşeli bir gıda üreticisi olarak sektörde yerini aldı.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız