Ülker Çikolata Fındık Rüyası 40,5 Gr #30140307 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Çikolata Fındık Rüyası 40,5 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
14,00 TL

adet
30140307 – Ülker Çikolata Fındık Rüyası 40,5 g

Sizi günün stresinden, kasvetli havadan, tartışma ortamlarından, trafiğin sıkıcılığından veya mutsuzluktan kurtaracak olan Ülker Çikolata Fındık Rüyası, şimdi 40,5 gramlık bütün fındıklı paketleriyle CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınıza kadar geliyor.

Türkiye’nin en büyük çikolata markalarından birisi olan Ülker’in en tatlı ürünü olan Ülker Çikolata Fındık Rüyası, karmaşık ve stresli anlarda sizin en iyi ilacınız olacak. Zor beğenip kolay bırakan insanların favorisi olmuş olan Fındık Rüyası, muhteşem lezzetiyle sizi de mest edecek. Üstelik; kilonuza ve şekerinize dikkat etmek suretiyle istediğiniz kadar yemenizde bir sakınca görmüyoruz.

CarrefourSA’nın Çerez, Çikolata ve Bisküvi reyonlarının Çikolatalar, Barlar, Gofretler bölümünde bulabileceğiniz Ülker Çikolatalı Fındık Rüyası, aynı zamanda aile, akraba ve dost ziyaretlerinde ikram olarak ta tercih edilebildiğinden çok sayıda sipariş edilmektedir. Öğrenci yurtlarının, arkadaş ortamlarının, yerli malı kutlamalarının ve hatta sınavlarda zihin açma maksadıyla da tüketilebilen Ülker Çikolata Fındık Rüyası ile içinizdeki mutluluğu keşfedeceksiniz.

1944’ten bu yana Türkiye’nin en büyük markalarından birisi haline gelmiş olan Ülker ve ürünlerini, şimdi sepetinize ekleyin ve ister kredi kartınızla çevrimiçi olarak, ister kapıda elden ödeyin.

İçindekiler Bilgisi
Şeker, tam yağlı süttozu, kakao yağı, kakao kitlesi, fındık, bitkisel yağlar (palm, palm çekirdeği, ayçiçek), yağsız süttozu, fındık püresi (%3), peyniraltı suyu tozu (süt), yağı azaltılmış kakao tozu, emülgatör (soya lesitini), tuz, aroma verici. Kakao kuru maddesi en az %30'dir.

Alerjen Bileşenler
Süt,sert kabuklu meyveler,soya.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
18-22C°'de muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-011995

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 554
Enerji (kj) 2232
Yağ (g) 34
Doymuş Yağ(g) 14
Karbonhidrat (g) 53
Şekerler (g) 51
Lif(g) 3.2
Protein (g) 8.1
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg