Umix Kartvizitlik Mavi 120'li #30179540 | CarrefourSA
Marka: UMIX

Umix Kartvizitlik Mavi 120'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
33,50 TL

0,28 TL / Adet

Umix 120'li Kartvizitlik, kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı ve şık görüntüsüyle gündelik hayatınızda aradığınız her kartın elinizin altında olmasını sağlar. Artık masanızda kıyıda köşede kalmış, cüzdanınıza sığmayan kartlarla mücadele etmek zorunda kalmadan, dağılmayan güçlü malzemesiyle Umix Kartvizitliğin verdiği düzenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Kartvizitlerinize 120 Bölmelik Koruma

Çantanızda ve cüzdanınızda dağılan, kaybolan kartvizitleriniz için tasarlanan 120'li Kartvizitlik Mavi ürünü, şık tasarımı ve hafif yapısı ile hep elinizin altında olmaya hazır. Şeffaf bölmeleri güçlü malzemeden üretilen kartvizitlik, organize olmanıza ve aradığınızı bir çırpıda bulabilmenize olanak sağlar. Kitap formundaki yapısı ve elastik dış bandı ile çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz kartvizitlik, renk seçenekleriyle de zevkinize hitap eder.

Kırılmaya Çizilmeye Son

Çizilmeye müsait çipli kartlarınız, kimlik kartlarınız ve kredi kartlarınız için de güvenle kullanabileceğiniz ürün, her sayfasında 3 bölme ile kartlarınızı daha rahat görmenize ve organize etmenize imkân sağlar. Kırtasiye reyonunda bulabileceğiniz 120'li Kartvizitlik ile kaybolan, yırtılan kartlarınızın önüne geçmek sizin için artık çok kolay. Ürüne Carrefour avantajlarıyla kredi kartı ya da nakit ödeme ile hemen sahip olabilirsiniz.

30179540 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız