Knorr Tavuk Suyu 4 Porsiyon Cam Kavanoz 480 ml #30251992 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Tavuk Suyu 4 Porsiyon Cam Kavanoz 480 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,95 TL

adet

Yemeklerinde anne dokunuşu arayanlara, sürdürülebilir tarım destekçisi Knorr’dan yeni İçinde İyilik Var Serisi. Knorr’dan besleyici Tavuk Suyu, pilav ve çorbalarınıza aradığınız anne dokunuşunu katacak. Sevdiğiniz ve özlediğiniz tavuk suyunun mutfağınızdan hiç eksik olmamasını sağlayacak Knorr Cam Kavanoz Tavuk Suyu’nu, biz de annelerimizden öğrendiğimiz yöntem ile hazırladık. Knorr İçinde İyilik Var Serisi Tavuk Suyu’nun besleyici lezzetini hazırlamak için özenle seçilen tavuk göğsü ve butlarını saatlerce kaynattık, kefini (köpüğünü) aldık ve tıpkı annelerimizin yaptığı gibi sıcakken çevre dostu cam kavanozlarda sakladık. Anne eli değmiş gibi Knorr Cam Kavanoz Tavuk Suyu, yemeklerinizi daha da lezzetli ve besleyici hale getirecek. Knorr Cam Kavanoz Tavuk Suyu’nu kavanozu açar açmaz yemeklerinizde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Saatlerce özenle pişirerek hazırladığımız Knorr Cam Kavanoz Tavuk Suyu, tavuk suyu çorbadan pilavlara kadar çeşitli tariflerde 4 porsiyon için kullanılabilir. Knorr Cam Kavanoz Tavuk Suyu, kapağı açıldıktan sonra buzdolabında +4 derecede saklanır ve 2 gün içerisinde tüketilmelidir. Knorr Cam Kavanoz Tavuk Suyu’nun çevre dostu cam kavanozu, kullandıktan sonra geri dönüştürülebilir. Tavuk suyunu buzdolabında rahatça saklamanızı sağlayan cam kavanoz, Knorr Cam Kavanoz Tavuk Suyu’nun zengin lezzetini koruduğu gibi çevreyi de korumaya özen gösterir. Siz de daha lezzetli yemekler için tavuk göğsü ve budu içeren Knorr Cam Kavanoz Tavuk Suyu’nu hemen deneyin, anne eli değmiş gibi lezzetleri kolayca hazırlayın.

İçindekiler Bilgisi
Tavuk suyu (%99.8) (Su, tavuk, havuç, soğan, sarımsak, kereviz sapı, maydanoz, karabiber), İyotlu tuz.

Alerjen Bileşenler
İz miktarda laktoz ve gluten içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Ürünü tercihe bağlı olarak çorbalarınızda, pilavlarınızda ve soslarınzda kullanabilirsiniz. Beslenme tablosunda tüketim birimi, 4 kişilik bir çorbada ürünün tamamının (480 ml) kullanıldığı bilgisi üzerinden verilmiştir. 

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 35
Enerji (kj) 147
Yağ (g) 3.6
Doymuş Yağ(g) 1.5
Protein (g) 0.6
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız