Knorr Kremalı Mantar Çorbası 63 G #30097955 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Kremalı Mantar Çorbası 63 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
27,90 TL

adet

Soğuk kış günlerinde, bir iş gününün öğle arasında, ailenizle oturduğunuz iftar sofrasında, gece aniden acıkınca sıcacık bir çorbadan daha iyi ne olabilir? Böyle anlarda ille de çorba, herkese çorba diyoruz! Knorr’da her sofraya, her damak tadına uygun bir çorba var. Sofraların vazgeçilmezi Knorr çorbalarının eşsiz lezzeti, günün her anında yanınızda! Knorr şeflerinin tarifleriyle hazırlanan birbirinden lezzetli çorba çeşitlerinden Knorr Kremalı Mantar Çorbası, içinizi ısıtmak için sofralarınıza misafir olmaya geliyor. Klasik kremalı mantar çorbasının en pratik hali; tam tadında, tam kıvamında Knorr Kremalı Mantar Çorbası’nda! Knorr Kremalı Mantar Çorbası, dengeli kreması ve benzersiz mantar tadı ile vazgeçilmeziniz olacak. Eşsiz kremalı mantar çorbası lezzetini sofranıza nasıl mı taşıyoruz? Sürdürülebilir tarıma önem veriyor, güneşte olgunlaşan sebze ve baharatları mevsiminde topluyoruz. Tıpkı tarhana gibi, evde yaptığınız geleneksel yöntemlerle özenle seçtiğimiz sebzeleri kurutuyoruz. Çorbanız için gerekli tüm malzemeleri sizin için tek pakette bir araya getiriyoruz. Üstelik hava, ışık ve neme karşı koruma sağlayan 3 katlı paketlerimiz ile çorbalarımızın tazeliğini uzun süre koruyoruz. Knorr şeflerinin ustalıkla hazırladığı çorba tariflerinden Knorr Kremalı Mantar Çorbası, sevdiğiniz çorba lezzetini sofralarınıza taşır. Mevsiminde toplanan sebzeler ile hazırlanan Knorr Kremalı Mantar Çorbası, acıktığınızda hızlı, pratik ve leziz bir çözüm olacak. Üstelik kremalı çorba kıvamını tutturmak Knorr ile her zamankinden daha kolay. Knorr Kremalı Mantar Çorbası’nın muhteşem lezzetine ulaşmak ise son derece basit. Hazırlanışı: 1 paket Knorr Kremalı Mantar Çorbası karışımını 1 litre soğuk suya ilave edin. Kaynayana kadar karıştırın. Kısık ateşte 10 dakika pişirdiğiniz Knorr Kremalı Mantar Çorbası, biraz dinlendikten sonra afiyetle yemeye hazır. Haydi, herkes sofraya! Sofralarınızı şenlendiren, hızlıca servise hazır hale gelen çabuk çorba Knorr Kremalı Mantar Çorbası’nın tadı damağınızda kalacak. Knorr, lezzeti iyilikten. Ürün İçeriği: Buğday unu nişastası, iyotlu tuz, peynir altı suyu tozu, maya özütü, süt tozu, aroma vericiler (süt ürünü), kurutulmuş öğütülmüş soğan, şeker, bitkisel yağ (palm), kurutulmuş mantar (%1.4), mantar özütü (%0,8), maydanoz, limon suyu tozu, karabiber, krema tozu (%0.1).

İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, patates nişastası, iyotlu tuz, yağ tozu, (peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), süt şekeri, bitkisel yağ, (palm)), maya özütü, aroma vericiler, kurutulmuş öğütülmüş soğan, kurutulmuş mantar (%1.7), şeker, bitkisel yağ (palm), mantar özütü (%0.8), maydanoz, sarımsak, limon suyutozu, karabiber.

Alerjen Bileşenler
Buğday unu içerir.İz miktarda yumurta,süt ve süt ürünleri,hardal,soya,badem,fındık,antep fıstığı ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
 1 paket Knorr Kremalı Mantar Çorbası'nı (63 g) 5 su bardağı (1litre) soğuk suya ilave edelim. 2. Kaynayana kadar karıştıralım. 3. Kısık ateşte 10 dakika pişirdikten sonra dinlendirip servis edelim. 

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 20
Enerji (kj) 85
Yağ (g) 0.1
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 4
Şekerler (g) 0.3
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız