Knorr Ezogelin Çorbası 74 G #30097964 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Ezogelin Çorbası 74 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
22,75 TL 19,34 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Lezzeti iyilikten gelen Knorr Çorbalar ile herkes sofraya! Knorr’da herkese ve her damak tadına uygun bir çorba var. İlle de çorba, herkese çorba diyenlere birbirinden lezzetli çorba çeşitleri Knorr’dan! Öğlen canınız istediğinde, gece acıktığınızda, serin bir akşamüstü üşüdüğünüzde, arkadaşlarınız aniden yemeğe geldiğinde, aile ile oturduğunuz iftar sofrasında, yoğun bir iş gününün öğle arasında içinizi ısıtacak sıcacık bir Knorr Ezogelin Çorbası hazırlamanız yeter! Lezzeti iyilikten, tahıllardan, sebzelerden, baharatlardan ve şeflerimizin eşsiz çorba tariflerinden gelen Knorr Ezogelin Çorbası’nı siz de deneyin. Antep biberi ve bulgurundan gelen nefis ezogelin lezzetini Knorr paketlerinde bulacaksınız! Paketi açın, suya ilave edin, karıştırın ve kaynatın. Kısık ateşte 10 dakika daha pişirin ve pratik çorbanız hazır. Peki, Knorr Ezogelin Çorbası’nı sizin için nasıl mı hazırlıyoruz? Knorr Ezogelin Çorbası’nın vazgeçilmez lezzeti; tam mevsiminde toplanan sebzelerden, eşsiz baharatlardan ve iyilikten geliyor. Knorr Ezogelin Çorba’mızın tam tadında, tam kıvamında lezzetine ulaşmak için güneş altında olgunlaşan sebzeleri topluyor ve baharatlar ile buluşturuyoruz. Tüm bu malzemeleri Knorr şeflerinin usta dokunuşlarıyla harmanlıyoruz. Mevsiminde topladığımız sebzeleri geleneksel bir yöntem olan kurutma ile hazırlıyoruz. Protein kaynağı Knorr Ezogelin Çorba’mıza tadını veren sebzeleri özenle kuruttuktan sonra sizin için paketliyoruz. Çorbanız için gerekli tüm malzemeleri sizin için tek pakette bir araya getiriyoruz. Havaya, ışığa ve neme karşı koruma sağlayan 3 katlı paketlerimiz ile çorbalarımızın tazeliğini uzun süre koruyoruz. Knorr ailesi olarak sürdürülülebilir tarımı destekliyor, doğayı korumaya destek oluyoruz. İyilikten gelen lezzeti sofralarda sizlerle buluşturuyoruz. Kullanım: 1 paket Knorr Ezogelin Çorbası’nı (74 g) 5 su bardağı (1 litre) soğuk suya ilave edin, kaynayana kadar karıştırın. Kısık ateşte 10 dakika pişirdikten sonra dinlendirip servis edin. Afiyet olsun! İçindekiler: Toz Karışım: Kırmızı mercimek unu (%35), pirinç, buğday unu, iyotlu tuz, kurutulmuş öğütülmüş soğan, nişasta, şeker, kurutulmuş öğütülmüş domates, tatlı kırmızı biber özütü, nane, aroma vericiler (süt ürünü), maya özütü, bulgur, sirke tozu, bitkisel yağ (palm), kimyon, sarımsak, pul kırmızıbiber, zerdeçal), yağ(tavuk). İz miktarda yumurta, hardal, soya, badem, fındık, antep fıstığı ve susam içerebilir.

İçindekiler Bilgisi
Kırmızı mercimek unu (%35), pirinç, buğday unu, iyotlu tuz, kurutulmuş öğütülmüş soğan, patates nişastası, şeker, kurutulmuş öğütülmüş domates,aroma vericiler (süt ürünü), tatlı kırmızı biber özütü, nane, maya özütü, bulgur (buğday), sirke tozu, bitkisel yağ (palm), baharatlar (kimyon, sarımsak, pul kırmızıbiber, tuz, zerdeçal).

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir.İz miktarda yumurta, süt ve süt ürünleri, hardal, soya, badem, fındık, antep fıstık ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
1 paket Knorr Ezogelin Çorbası'nı (74 g) 5 su bardağı (1 litre) soğuk suyu ilave edelim. 2. Kaynayana kadar karıştıralım. 3. Kısık ateşte 10 dakika pişirdikten sonra dinlendirip servis edelim.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 22
Enerji (kj) 95
Yağ (g) 0.3
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 4
Şekerler (g) 0.3
Protein (g) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız