Knorr Çabuk Çorba Kremalı Mantar 22 G #30085744 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Çabuk Çorba Kremalı Mantar 22 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
12,90 TL

adet

Knorr Çabuk Çorba Kremalı Mantar 22 G Karnınız acıktığında yiyecek bir şeyler arama derdine son. Knorr çabuk çorba kremalı mantar 22 g en pratik hali ile artık açlığınızı dindirmeye hazır. İster kaseye ister bir fincana kaynar suyu koyun, üzerine Knorr çabuk çorba kremalı mantar 22 g dökün ve karıştırın. Çok hızlı bir şekilde karnınızı doyurmaya hazır bir çorbaya sahip olacaksınız. Sınav döneminde derslere dalan öğrencilerin, sıkışık trafikte takılıp yemeğe yetişemeyenlerin ya da ofiste aniden bastıran açlık krizlerinin kurtarıcısı, kremalı mantar çabuk çorbadır. Marketlerinizin gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan hazır çorbalar reyonunda beğenilerinize sunuldu. Uygun fiyatı her bütçeye uygun ve sağlam ambalajı ile ister evinizde dolapta ister çantanızda taşınmanıza ve depolamanıza çok müsait olan hazır çorba midenizi şenlendirmeye hazır.

İçindekiler Bilgisi
Patates nişastası, yağ tozu (bitkisel yağ (palm), glukoz şurubu, süt proteini), maltodekstrin, kıtır ekmek (buğday unu, maya özütü, şeker, mantar ve mantar özütü (%4,7) aroma vericiler, bitkisel yağ (palm), soğan, frenk soğanı, karabiber özütü, zerdeçal.

Alerjen Bileşenler
Süt ve gluten içerir.İz miktarda yumurta, kereviz, hardal, soya, çam fıstığı, fındık, antepfıstığı, badem ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin,kuru ve kokusuz ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
1- En sevdiğin orta boy kupana paketin içindekileri dök. 2- Üzerine kupanın ¾'ü kadar (170 ml) kaynar su ekle ve iyice karıştır. 3- Çorban 1 dakikada hazır.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 437
Enerji (kj) 1837
Yağ (g) 18.6
Doymuş Yağ(g) 10.5
Karbonhidrat (g) 59.9
Şekerler (g) 6.5
Protein (g) 7.4
Tuz(g) 7.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız