M&M's Fıstıklı 45 Gr #30063749 | CarrefourSA
Marka: M&Ms

M&M's Fıstıklı 45 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,90 TL 19,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
M&M Fıstıklı 45 g

Gün içerisinde acıkan ve dışarıda atıştırmalık bir şey isteyen çocuklarınız için kullanabileceğiniz gıda ve yemek malzemeleri arasında fıstık ve diğer kuruyemişler ile üretilmiş atıştırmalıklar önemli bir kurtarıcı oluyor. Küçük paketi ile tek seferlik tüketim oluşturan M&M Fıstıklı 45 g ürünü, hem çocuklarınız için hem de sizin için daha keyifli ve lezzetli bir atıştırmalık oluyor.

CarrefourSA reyonlarında Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümlerinde bulunan M&M Fıstıklı 45 g ürünü, fıstıklı draje sunumuyla hem çocuklar hem yetişkinler için eşsiz bir lezzet oluşturuyor. Üstün lezzetli ve renkli, şekerleme ile kaplı sütlü çikolata dolgusu ile üretilmiş olan fıstıklar bir draje ürünü olarak doyumsuz bir tat oluşturuyor.

Hem lezzetli hem de eğlenceli bu drajeler, akşamları çerez atıştırmalık olarak veya gün içerisinde çantanızda, ofiste, iş yerinizde, arabada ve arkadaşlarınızla eğlenirken tüketebileceğiniz bir ürün oluşturuyor. Şeker, yer fıstığı, kakao, süt tozu, laktoz, proteinler, yağ, doğal renklendirici aromalar ve Hindistan cevizi yağı gibi içerikler bulunduran bu ürün, bir paketlik tüketiminde yaklaşık 250 kcal enerji bulunduruyor.

İçindekiler Bilgisi
Şeker, yer fıstığı, kakao kitlesi, tam yağlı süt tozu, laktoz, kakao yağı, nişasta, palm yağı, glikoz şurubu, shea yağı, stabilizör (gam arabik), emülgatörler (soya lesitini, ayçiçeği lesitini), renklendiriciler (E100, E133, E160a, E160e, E162, E171, E172), dekstrin,parlatıcı (karnauba mumu), palm çekirdeği yağı, tuz, doğal vanilya aromavericisi, aroma verici Sütlü çikolata kakao yağına ek olarak bitkisel yağ da içermektedir. Sütlü çikolatadaki kakao kuru maddesi minimum %25. Domuz yağı ve katkılarını içermez.

Alerjen Bileşenler
Yer fıstığı,süt ürünü, soya lesitini. Sütlü çikolata kakao yağına ek olarak bitkisel yağ da içermektedir.

Menşei Ülke
Polonya

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
45

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Mars Gıda Ür.Tic.Ltd.Şti.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 514
Enerji (kj) 2151
Yağ (g) 25
Doymuş Yağ(g) 10
Karbonhidrat (g) 59
Şekerler (g) 54
Protein (g) 10
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg