M&M's Fıstıklı Draje 100 Gr #30119583 | CarrefourSA
Marka: M&Ms

M&M's Fıstıklı Draje 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,00 TL

adet
M&M’s Fıstıklı Draje 100g

M&M’s Fıstıklı Draje 100g çocuk, genç ya da yetişkin fark etmeksizin herkesin severek tüketeceği tatlı bir atıştırmalıktır. M&M’s Fıstıklı Draje 100g üstü farklı farklı renklere sahip şekerleme ile kaplı, enfes sütlü çikolata ve fıstık dolgulu bir drajedir. Bir kez yemeye başladığınızda kendinizi durduramayacak ve paketin nasıl bu kadar çabuk bittiğine şaşacaksınız.

1941 yılında piyasaya sürülen m&m’s, düğme şeklinde üretilen bir drajedir. CarrefourSA reyonlarının çerez, çikolata ve bisküvi, çocuk şekerleri kısmında bu lezzetli ürünümüzü bulabilirsiniz. Sadece Amerika’nın değil aynı zamanda dünya üzerinde de en çok bilinen ve herkesçe severek tüketilen bu lezzetli, küçük ve renk renk drajeler sizleri bekliyor. Mavi, yeşil, turuncu ve sarı gibi renklere sahip olan drajeler, çocuklarınız için severek tüketebilecekleri bir atıştırmalık olmanın yanında bir eğlence aracı da olacaktır. M&m’s in enfes drajelerini kullanarak kek ve kurabiye gibi atıştırmalıklarınızın içine koyarak lezzetine lezzet katıp hazırlayabilir, ailenizi, sevdiklerinizi ve misafirlerinizi mutlu edebilirsiniz. Ayrıca bunlardan farklı tarifler de deneme şansınız olacaktır. M&m’s fıstıklı drajelerini CarrefourSa reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Renkli Çıtır Şekerleme Kaplamalı Yerfıstıklı (24%) Sütlü Çikolatalı (48%) Drajeler 100g İçindekiler: Şeker, yer fıstığı, kakao kitlesi, tam yağlı süt tozu, laktoz, kakao yağı, nişasta, palm yağı, glikoz şurubu, shea yağı, stabilizör (gam arabik), emülgatörler (soya lesitini, ayçiçeği lesitini), renklendiriciler (E100, E133, E160a, E160e, E162, E171, E172), dekstrin, parlatıcı (karnauba mumu), palm çekirdeği yağı, tuz, doğal vanilya aroma vericisi, aroma verici Sütlü çikolata kakao yağına ek olarak bitkisel yağ da içermektedir. Sütlü çikolatadaki kakao kuru maddesi minimum %25. Domuz yağı ve katkılarını içermez.

Alerjen Bileşenler
Yer fıstığı, süt ürünü, soya lesitini. Sütlü çikolata kakao yağına ek olarak bitkisel yağ da içermektedir.

Menşei Ülke
Polonya

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
100

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Mars Gıda Ür.Tic.Ltd.Şti.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 514
Enerji (kj) 2151
Yağ (g) 25
Doymuş Yağ(g) 10
Karbonhidrat (g) 59
Şekerler (g) 54
Protein (g) 10
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız