Koska Dondurma Külahı 10'lu #30024020 | CarrefourSA
Marka: KOSKA

Koska Dondurma Külahı 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
19,45 TL

adet
Koska Dondurma Külahı 10'lu

Yaz aylarında gıda ve yemek malzemeleri arasında dondurma, en çok tercih edilen serinletici ve lezzetli tatlı ürünlerinden biri olurken, Koska külah ile birlikte servis edilmesi daha keyifli bir sunum oluşturuyor. Koska markası kalitesi ile birlikte sofralara ulaşan Koska Dondurma Külahı 10'lu ürünü, istediğiniz tüm dondurma çeşitlerinde kullanabileceğiniz net 32 gramlık bir külah kullanımı sağlıyor. Koska ürünlerine CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

CarrefourSA mağazalarında Unlu Mamuller ve Tatlılar bölümünde ulaşabileceğiniz Koska Dondurma Külahı 10'lu ürünü, gevrek malzeme ile üretilmiş doğal ve sağlıklı külah ürünlerini kullanma şansına sahip olmanızı sağlıyor. Paket, içindeki 10 adet kullanım ile birlikte geniş bir aile kullanımı için de fırsat oluşturuyor.

Gerek sade dondurma gerek meyveli dondurma veya çikolatalı gibi farklı dondurma ürünleriyle kullanabileceğiniz bu külahlar, dondurma kaşığı ile birlikte rahatlıkla doldurulabilir. Sade bir lezzete sahip olan bu külah dondurma keyfine ayrı bir lezzet katmaktadır. Türkiye genelinde helva ürünleri ile bilinen Koska markası tarafından üretilmiş olan bu külahı yaz aylarında lezzetli sunumlar gerçekleştirmek için sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin Ve Kuru Ortamda Muhafaza Ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
MERTER HELVA SAN.VE TİC.A.Ş.Cihangir Mahallesi Şehit J.Kom.Onbaşı Ayhan Arslan Sok No:2 Ambarlı Kavşağı 34310 Avcılar - İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000960

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız