Paşabahçe 53812 Storemax Kilitli Saklama Kabı #30173555 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe 53812 Storemax Kilitli Saklama Kabı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Özenle hazırladığınız kuru ya da sulu yiyecekleri havayla temas etmeden uzun süre saklamayı hedefliyorsanız Saklama Kapları kategorisinde bulabileceğiniz Paşabahçe 53812 Storemax Kilitli Saklama Kabı modelini tercih edebilirsiniz. Markanın üretim sırasında uyguladığı özel teknolojilerle iç yüzeyi tamamen pürüzsüz hâle getirilen ve bu sayede bakteri oluşumunu önleyen ürün, bu yönüyle farkını ortaya koyuyor.

Yükseklik ve Hacim Değerleriyle Yüksek İşlevsellik

Dilimlenmiş meyveden sigara böreğine, kuru yemişten peynire kadar pek çok yiyeceğin sağlıklı ve güvenli şekilde saklanabilmesine yardım eden model, ideal ölçülere sahip yiyecek koruyucular içerisinde kendine yer buluyor. 970 cc’lik hacminin yanı sıra 11,5 cm yüksekliğe, 8,8 cm taban çapına ve 13 cm ağız çapına sahip saklama kabı, temizlik noktasında da kullanıcılarını memnun ediyor. Hem kapak bölümü hem de cam yapıdaki saklama kabı kısmı elde yıkanabilen ürün, yıkama sıcaklığı 50-60 dereceye ayarlanan bulaşık makinelerinde de sorunsuz şekilde temizlenebiliyor.

Buzdolabında ya da mutfakta kullanmak üzere şık ve işlevsel bir saklama kabı edinmek istiyorsanız, doğallığa vurgu yapan kapak rengiyle öne çıkan ürünü hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 30173555

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız