Parex Pişirme Kağıdı 8 M #30177949 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Pişirme Kağıdı 8 M

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
76,50 TL 45,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Parex Pişirme Kâğıdı 8 Metre

Ev düzeniyle zücaciyenin kurtarıcı ürünleri arasında yer alan Parex pişirme kâğıdı 8 metre, tepsiye yapışmadan kolaylıkla yapılan poğaçalar, börekler, kurabiyeler kısacası hemen her şey için aranan ürün niteliğini taşımaktadır. Boyutunun 8 metrelik oluşu ile uzun süreli kullanımlar sağlayabilen bu ürün kaliteli markalardan biri olan Parex öncülüğünde alıcılarına ulaşmayı beklemektedir. Hijyenik kullanımlar sağlayan ürün, yüksek ısılar karşısında dayanıklılık gösterirken yanma gibi bir soruna da yol açmamaktadır. Oldukça uygun bir ücret karşılığında erişim sağlanabilecek olan ürün için CarrefourSA reyonlarında bulunmak yeterli olacaktır.

Yiyecek koruyucular arasındaki pişirme folyoları bölümünden hiç zorlanmadan ulaşabileceğiniz Parex pişirme kâğıdı 8 metre ile mutfaklarınız, vazgeçemeyeceğiniz ürünlerden birini daha bulmuş olacaktır. Yiyeceklerin tepsilere yapışması hem formu bozulmadan tepsiden alınamaması hem de sonradan tepside yanan yiyecek kalıntılarının kolayca temizlenememesi açısından birçok zorluğu beraberinde getirmekteydi ki bu ürün tüm rahatlığı ile beklenen çözüm oldu. Öyle ki rahatlık ve avantajlı oluşu ile dikkat çeken ürün, tepsiyi yağlamakla uğraşmadan aynı zamanda da kirletmeden kullanmanızı sağlayan, indirimli fiyatlarıyla ise ekonomik oluşunu ikiye katlayan bir üründür.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız