Parex Alüminyum Folyo 15 M #30177948 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Alüminyum Folyo 15 M

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
142,00 TL 85,20 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Gıdaların korunması, saklanması ya da ısısını daha uzun süre muhafaza etmesi için üretilmiş olan Parex alüminyum folyo her mutfakta bulunması gereken ürünler arasında yer alıyor. Folyo gıdalarda terleme denilen nem kaybına sebep olmaz. Çünkü gıdanın hava almasını önlemez. Bu sayede daha uzun süre taze kalmalarına da yardımcı olur. Yiyeceklerin kokusunun birbirine karışmasını önlemek amaçlı da kullanılan ürün bakteri oluşumuna neden olan dış etmenlerden tüm gıdalarınızı korur. Parex alüminyum folyo 15 metre CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Mutfaklarınızda mutlaka bulundurmanız gereken Alüminyum Folyo şimdi CarrefourSA ile sizlere sunuluyor.

Provel Sanayi ve Tic. A.Ş. markası olan Parex, 2011 yılında %100 yerli sermaye ile Türkiye’nin en inovatif markası olma amacıyla yola çıktı. 81 çeşit ürünle girdiği sektörde tüm satış noktalarında tüketicileriyle buluşan Parex, sadece iki yıl içinde büyük oyunculardan biri haline geldi. Bugün 200’den fazla ürün çeşidi ile pazar liderliğine yaklaşan Parex’in bu başarısında hiç kuşkusuz temizliğe yenilikçi bir yaklaşım getiren, kadınların hayatını değiştiren özgün ürünler geliştirmesi yatmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız