Paşabahçe Sürahi Şişe Vidalı Kapak 1,4 Litre #30113821 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Sürahi Şişe Vidalı Kapak 1,4 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
154,90 TL

adet
80342 ŞİŞE VİDALI KAPAK

Dayanıklı ve kullanışlı bir züccaciye ürünü olarak cam şişe içerisinde içeceklerinizi güvenle muhafaza etmenize olanak sağlayan 80342 ŞİŞE VİDALI KAPAK ile içecekleriniz uzun süreler boyunca bozulmadan saklanabilir.

Ev Düzeni ve Züccaciye bölümünde bulunan Mutfak ürünleri içerisindeki züccaciye reyonlarından temin edilebilecek 80342 ŞİŞE VİDALI KAPAK sağlam yapısı ile uzun süreler kullanabileceğiniz bir ürün olmasının yansıra uygun fiyatı ile de tercih edilebilecek bir malzeme. Kampanya dâhilinde indirimli fiyat güvencesi ile satışa sunulan vidalı kapaklı cam şişeler evinizde ihtiyaç duyacağınız bir ürün. 1.4 lt alabilen kapasitesi ile içeceklerinizin sürekli sağlıklı kalması için özel üretilmiş cam şişe ile plastik bir saklama kabının yaratacağı sağlık sorunlarından kaçınmak mümkün. Bilinen ve güvenilen bir marka olan Paşabahçe tarafından üretilen cam şişe sağlamlığı ile kullanıcılarından beğeni toplayan bir züccaciye ürünü. Vidalı kapağı sayesinde içeceklerin herhangi bir dökülmeye karşı korunduğu ayrıca dışardan bulaşabilecek her türlü unsura karşı güvenle muhafaza edilebildiği Paşabahçe 1.4lt vidalı kapak şişe kaliteli ve şık bir ürün olmasının yansıra şimdi %45 indirimli fiyatı ile de avantajlı bir ürün.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız