Pınar Pizzatto Alaturka Pizza 600 Gr #30092209 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Pizzatto Alaturka Pizza 600 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Pınar Pizzatto Alaturka

Pratik ve hızlı yemek arayanlar için CarrefourSA reyonlarında birçok alternatif ürüne ulaşabilirsiniz. Pizza ve Hamur İşleri kategorisi altında yer alan Pınar Pizzatto Alaturka zor anlarda mutfaktaki en büyük kurtarıcınız olacak. Kısa zamanda, lezzetli ve bol malzemeli bir pizzanın tadını çıkarabileceksiniz.
İster gece yarısı acıktığınızda, ister aniden bir misafir geldiğinde isterseniz de canınız enfes bir pizza çektiğinde bu ürünü hemen kullanabilirsiniz. Böylece sadece kısa bir süre içerisinde pizzanız hazır hale gelir. Sipariş beklemeden sadece 10 dakikada pizzanızı yemeye başlayabilirsiniz. Pınar'ın pizzası, ince ve lezzet dolu hamuruyla diğer sıradan pizzalardan ayrılıyor.
Geleneksel Türk damak lezzetini pizzayla buluşturan ürün, bol sucuklu malzemesiyle keyfinizi daha da artırıyor. Pizzada sucuğun yanında nefis bir peynir, yeşil ve kırmızı biberler yer alıyor ve lezzeti zenginleştirerek tamamlıyor. Mutfaktaki vazgeçilmez lezzetlerden biri olmaya aday pizzayı harika bir sofra hazırlayarak sevdiklerinizle büyük bir güvenle paylaşabilirsiniz. Alaturka pizza, doyuruculuğuyla her zaman elinizin altında bulunacak.
İçerisinde 4 adet pizza bulunan Pınar Pizzatto Alaturka'yı satın almak için hemen sepetinize ekleyerek kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
Ürün Kodu: 18984

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız