Feast Parmak İnce Çubuk Patates 1kg #30063126 | CarrefourSA
Marka: FEAST

Feast Parmak İnce Çubuk Patates 1kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
163,50 TL 122,63 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Feast Parmak İnce Çubuk Patates 1kg

Patates kızartmasını çok seviyor ancak hazırlık aşamasında vakit kaybetmek istemiyorsanız 1 kilogramlık paketiyle satışa sunulan Feast Parmak İnce Çubuk Patates tam size göre!

Feast Parmak İnce Çubuk Patates, incecik formu ve yağda kızartıldıktan sonra çıtır çıtır dokusuyla ana yemeklerinizin yanına çok yakışacak. Tarladan özenle seçilen patatesler, temizlenerek ince ince dilimlendikten sonra tadını ve tazeliğini koruması için hijyenik koşullarda özel olarak dondurularak paketlenir. Buzdolabından çıkardıktan sonra beklemeden yağda kızartabilir ya da fırında pişirebilir ve kısa sürede zahmetsiz altın renginde çıtır çıtır leziz bir patates kızartmasına sahip olabilirsiniz.

Yemeklerin yanına servis edebileceğiniz ya da aperatif olarak tüketebileceğiniz Feast Parmak İnce Çubuk Patates, tadına doyum olmaz lezzetiyle sofralarınızın vazgeçilmezi olmaya aday.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız