Feast Frambuaz 350 G #30301932 | CarrefourSA
Marka: FEAST

Feast Frambuaz 350 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
279,90 TL

Feast Frambuaz 350 g

Hafif ekşi tadıyla pasta ve dondurmaların vazgeçilmezi olan frambuaza her an en taze haliyle ulaşmak ister miydiniz? O zaman bir an önce Feast Frambuaz'ı sepetinize eklemelisiniz! Böylece size 350 gramlık paket içerisinde bir lezzet şöleni sunan Feast Frambuaz ile gününüzü tatlandırabilirsiniz!

Feast Frambuaz size ulaşmadan önce çok titiz bir süreçten geçer. En taze ve olgun hallerindeyken toplanan frambuazlar ayıklanır ve yıkanır. Sonrasında Feast'in özel tesislerinde besin değerleri ve lezzeti korunacak şekilde dondurulur. Ardından tek seferde rahatlıkla tüketilebilecek olan 350 gramlık paketlere yerleştirilen Feast Frambuaz, sizlere sunulur. Satın alınan paketler son kullanma tarihine kadar -18 derecede saklanabilir.

Feast Frambuaz'ı kullanmak için yapmanız gereken, 2 saat boyunca oda sıcaklığında tutarak çözülmesini beklemek. Sonrasında bu harika lezzeti dahil etmek istediğiniz tüm tatlılara ve öğünlere Feast Frambuaz'ı ekleyebilirsiniz. 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız