Pınar Pizzatto İtaliano Pizza 600 Gr #30063261 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Pizzatto İtaliano Pizza 600 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Pınar Pizzatto Italiano 600 g
Karnınız acıktığı her an pizza keyfi yaşamak için Pınar Pizzatto İtaliano 600 g, CarrefourSA ayrıcalığıyla evlerinize geliyor. Şok dondurma yöntemiyle uzun süreli raf ömrüne sahip olması sağlanan ürün, kutu içerisinde 4 adet olarak satışa sunuluyor. Ürün, Pınar kalitesi sayesinde en taze malzemelerden hazırlanmış ve her yaştan insan için uygun olmasıyla öne çıkıyor. Yetişkin bir kişi için oldukça doyurucu olmasının yanı sıra, çocukların da oldukça sevdiği bir yemek olduğu için keyifli öğünlerinin en özel parçası oluyor.
Ürün, incecik bir hamura sahiptir ve üzerinde mozzarella, siyah zeytin, pepperoni ve fesleğen bulunduruyor. Hazırlama süreci oldukça pratik olan pizza, fırında yalnızca 10 dakikada yenilmeye hazır hale geliyor. Size aceleniz olduğu anlarda zaman kazandıran ürün, misafirleriniz için de harika bir ikram olma özelliğini taşıyor. Bol malzemesi sayesinde hem gözünüze hem de damak tadınıza hitap ederken, kesilmiş olduğu için size eşit oranda hazır dilimler sunuyor.
Saat kaç olursa olsun evde pizza keyfini yaşamak için, siz de pizza ve hamur işleri reyonunda bulunan ürünü hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 337930
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız