Superfresh Patates Kroket 450 G #30098667 | CarrefourSA
Marka: SUPERFRESH

Superfresh Patates Kroket 450 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
44,90 TL

adet
"Superfresh Patates Kroket 450 g

Kısa zamanda hazırlanan pratik lezzetlerden hoşlanıyorsanız, CarrefourSA'da bulunan çeşitlerle istediğiniz tatlara ulaşabilirsiniz. Diğer reyonlarında yer alan Superfresh Patates Kroket 450 g ile kısa zamanda lezzetli bir yemeğe imza atabilirsiniz. Superfresh’in uzun yıllar boyunca edindiği dondurulmuş gıda teknolojisiyle paketlenen ürünü güvenle kullanabilirsiniz.
Ürün, aniden gelen bir misafiriniz için veya yemek yapmaya vakit bulamadığınızda tercih edeceğiniz bir seçenek olacağı gibi, lezzetli atıştırmalıklar için de en büyük kurtarıcılarınızdan biri olacak. Yüksek üretim kalitesiyle özenle seçilmiş patateslerden yapılan ürünü, buzdolabınızda her zaman bulundurabilirsiniz. -40°C’de özel bir yöntemle dondurularak korumaya alınan kroketler, son tüketim tarihine kadar derin dondurucuda tazeliğini korur.
Patates kroketleri çok kısa zamanda hazırlayabilirsiniz. Derin dondurucunuzdan çıkardıktan sonra çözdürmeyi beklemeden hemen kızartmaya başlayabilirsiniz. Sadece 3 dakika kadar kısa bir zamanda hazırlayabileceğiniz ürün ile sofralarınıza ve atıştırmalıklarınıza yeni bir renk katacaksınız. Dışı çıtır çıtır olan kroketlerin içi yumuşak kalan patatesi ile size enfes bir alternatif sunacak. 450 gramlık paketlerde satılan ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca sipariş edebilirsiniz.
Ürün Kodu: 77496


"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız