Pınar Ekonomik Pizza 800 g 4'lü #30096831 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Ekonomik Pizza 800 g 4'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
151,90 TL

adet

CarrefourSA reyonlarında bulunan Pınar Ekonomik Pizza, evde pizza yapmaya zaman ayıramayan ya da yapmakta zorlananların kurtarıcısı oluyor. Pizza ve Hamur İşleri kategorisinde damak tadınıza sunulan bu lezzeti, birden çıkagelen misafirlerinize gönül rahatlığıyla ikram edebilirsiniz.

İtalyan mutfağının en çok sevilen hamur işi yemeği pizza ile birlikte sunacağınız lezzetlerle çok uğraşılmış havası veren, görsel şölen tadında sofralar yaratabilirsiniz. Fırına atıp pişirdiğiniz pizzaların yanına ekleyeceğiniz yeşillikler, içecekler ve hazır soslar ile çok keyifli bir öğün oluşturabilirsiniz. 7'den 70'e herkesin büyük bir keyifle tükettiği pizza; peynir, domates, mantar, biber, zeytin, mısır gibi farklı besinleri içerisinde barındırması nedeniyle de tam bir besin deposudur. Bu özelliği nedeniyle de çocukların beslenmesinde de güvenle tercih edilebilir.

Pizza severlere, öğrencilere ve çalışan hanımlara evde pratik bir şekilde hazırlayabilecekleri bir seçenek sunan ürünü, tazeliğinden ödün vermeden buzlukta saklayabilir, dilediğiniz anda tüketebilirsiniz.

Yumuşacık hamuru, bol ve özenle seçilmiş malzemeleri ile ayrıcalıklı bir lezzete sahip Pınar Ekonomik Pizza 800 g 4'lü ürününü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu, Su,Mozarella Peyniri(İnek sütü, Peynir Kültürü, Peynir Mayası, Tuz), Pizza Sosu(Su, Domates Püresi, Domates Salçası, Biber Salçası, Modifiye Mısır Nişastası, Şeker, Tuz, Sarımsak, Ayçiçek Yağı, Baharat Karışımı, Aroma Verici), Pınar Hindi Isıl İşlem Görmüş Sucuk [Hindi Eti, Dana Yağı, Baharat Karışımı, Sarımsak, Koruyucu Madde(SodyumNitrit)], Pınar Hindi Salam[Hindi Eti, Dana Yağı, Buğday Lifi, Soya Proteini, Baharat Karışımı, Koruyucu Madde(Sodyum Nitrit)], Domates, Pınar Hindi Sosis[Hindi Eti, Dana Yağı, Soya Proteini, Süt Proteini, Baharat Karışımı, Koruyucu Madde(Sodyum Nitrit), Renklendirici(Karamel-E150d)], Kırmızı Biber, Yeşil Biber, Tuz, Ekmek Mayası, Bitkisel Yağ (Ayçiçek Yağı).

Alerjen Bileşenler
Gluten, Süt Ve Süt Ürünleri, Soya Proteini

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Belirtilen Raf Ömrü -18 °C'de Ambalaj Bütünlüğü Korunduğu Sürece Geçerlidir.

Çözüldükten Sonra Tekrar Dondurmayınız

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
YAŞAR BIRLEŞIK PAZ.DAĞ.TUR.VE TIC.A.Ş, YUNUS EMRE MAH., KEMALPAŞA CAD., NO 317, 35060 BORNOVA-İZMIR

İşletme Onay No
TR-59-0041

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 198 10
Enerji (kj) 834 10
Yağ (g) 6 9
Doymuş Yağ(g) 3 15
Karbonhidrat (g) 28 11
Şekerler (g) 1.5
Protein (g) 8 16
Tuz(g) 1.5 25
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız