Sprite Limon Aromalı Gazoz Pet 1,5 L #30057654 | CarrefourSA
Marka: SPRITE

Sprite Limon Aromalı Gazoz Pet 1,5 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,00 TL

adet
"Sprite 1,5 lt
Ferahlatıcı lezzeti ve muhteşem aroması ile sofralarınızı taçlandıran Sprite 1,5 litre CarrefourSA reyonlarının sade gazoz bölümünde yer alıyor. Yaz kış farketmeksizin her mevsim içilebilen ürün, özellikle sıcak yaz günlerinin kavurucu etkisini üzerinizden atmanıza yardımcı oluyor. Buz gibi gazoz, mükemmel limon aromasıyla damaklarda kalıcı bir lezzet bırakıyor.
Daha ilk yudumda serinletici etkisiyle ferahlık sağlayan içecek, kendine özgü aroması ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Kafein içermemesi ailelerin tercih nedeni oluyor ve gerek yemeklerle birlikte, gerek toplantılarda, gerekse molalarda, günün her anı zevkle içiliyor. Soğuk tüketmesi tavsiye edilen içecek, sindirime yardımcı oluyor. Yüksek kalori içeren ürün, formunu korumak isteyenlerin dikkatli tüketmesini gerektiriyor. Geleneksel gazoz tadını sürdüren aroması ve susuzluğu gideren gazlı yapısı ile hem çocukların hem de yetişkinlerin sıklıkla tercih ettiği ürün, her mevsim aranan gazlı içeceklerin başında yer alıyor. Bazı kek ve kurabiyelerin yapımında kıvam sağlayıcı özelliği ve verdiği ekstra lezzetinden dolayı kullanılan gazoz, muhteşem aromasıyla farkını ortaya koyuyor.
1,5 litrelik ekonomik pet ambalajlarda satışa sunulan ürünü kolayca sepetinize ekleyebilir, satın alarak serinletici lezzetin keyfini çıkarabilirsiniz.
Ürün Kodu: 409062
"
İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker (S)* Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu (F)*, Karbondioksit, Asitliği Düzenleyiciler (Sitrik Asit, Sodyum Sitrat), Tatlandırıcılar (Asesülfam K, Aspartam) Koruyucu (Sodyum Benzoat), Doğal Limon Aroma Vericileri. *Kullanılan Şeker Veya Fruktoz-

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Aspartam İçerir

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 13 2
Enerji (kj) 56 2
Karbonhidrat (g) 3.1 3
Şekerler (g) 3.1 9
Tuz(g) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız