Fruko Gazoz Karışık Meyve Aromalı Gazoz Pet 1,5 Lt #30095429 | CarrefourSA
Marka: FRUKO

Fruko Gazoz Karışık Meyve Aromalı Gazoz Pet 1,5 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL

adet
     Yaz ayları yaklaşırken beslenme gündemine daha fazla gelen serinletici ürünlerden Fruko Gazoz 1,5 lt, sofralara farklı bir keyif getiriyor. Sade gazozlar içerisinde sevilen ürün, renksiz ve gazlı bir içecek. İçerisinde herhangi bir suni unsur, tatlandırıcı, katkı maddesi, koruyucu madde barındırmıyor. Bir buçuk litrelik şeffaf şişesinde sunuluyor. Karışık meyve aroması içerdiği için hoş bir içim lezzeti veriyor.
     CarrefourSA raflarında Sade Gazoz reyonunda satışa sunulan ürün her mevsim tüketiciden ilgi görüyor. Sıcak yaz aylarında ise daha çok tüketiliyor. İyi bir serinletici olan ürün oda sıcaklığında tüketilebildiği gibi, soğuk sevenler için buzdolabında soğutulabiliyor. İçerisine buz parçaları ilave edilerek daha soğuk halde içmek de tercih edilebiliyor. Ürün sade olarak keyifle tüketilirken, yanı sıra yemek masalarında öğünlerin yanında da tüketiliyor. Bütün yiyeceklere lezzetle eşlik ediyor. Dışarıda, pikniklerde de ürün sofraya keyif katıyor. Gazozu sevdiklerinizle, ailenizle paylaşabilir, misafirlerinize tek başına ya da çeşitli yiyeceklerle beraber ikram edebilirsiniz.
     Hafif, hoş ve lezzetli bir serinleticiyi sofranıza katmak için siz de hemen ürünü alışveriş sepetinize ilave edip bir tıkla kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER (Ş)* VEYA FRUKTOZ-GLUKOZ ŞURUBU (F)*, KARBONDİOKSİT, ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (SİTRİK ASİT), AROMA VERİCİLER, KORUYUCU (SODYUM BENZOAT), TATLANDIRICI (SUKRALOZ).

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 21
Enerji (kj) 89
Karbonhidrat (g) 5.3
Şekerler (g) 5.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız