Tadelle Maxinut 30 G #30046264 | CarrefourSA
Marka: TADELLE

Tadelle Maxinut 30 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
15,00 TL

adet
Tadelle Maxinut 30 g

Çikolata tutkunuzu taçlandıracak bir gofret denemeye ne dersiniz? Günlük hayatın stresini yaşarken anlık gelen çikolata krizlerinize Tadelle Maxinut ile dur diyebilirsiniz. Tadelle Maxinut, hem gofret sevenlerin hem de çikolata sevenlerin gönlünü fethederek iki zevki bir araya getiriyor.

Tadelle Maxinut, 3 katlı taptaze gofret dilimlerinin üzerine kaplanan çikolatası ile damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakıyor. Çikolata üzerine serpiştirilen fındık parçaları da aldığınız lezzeti ikiye katlıyor. Tadelle Maxinut, ağızda dağılan kıvamı ve doyurucu etkisi ile öğünlerinizi geçiştirmenize yardımcı oluyor. Dilerseniz beş çayına dilerseniz de sabah kahvesine Tadelle Maxinut ile eşlik edebilirsiniz. 

Tadelle Maxinut, 30 gramlık formu ile her an yanınızda! Dışarıda çantanızdan, iş yerinde çekmecenizden ve evinizde de dolabınızdan eksik etmeyeceksiniz.

İçindekiler Bilgisi
Sütlü Çikolata (%35) [Şeker, Kakao Yağı, Süt Tozu, Kakao Kitlesi, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Doğal Aroma Verici (Vanilya)]. Fındık Kreması (%27) [Şeker, Bitkisel Yağ (Palm), Fındık (%10), Peynir Altı Suyu Tozu, Süt Tozu, Kakao Tozu, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Doğal Aroma Verici (Vanilya)]. Fındık (%10), Buğday Unu, Bitkisel Yağ (Palm), Kabartıcı (Sodyum Bikarbonat), Tuz. Sütlü çikolata en az %30 kakao kuru maddesi içerir.

Alerjen Bileşenler
Fındık,süt ürünü,gluten içerir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Kokudan ve nemden uzak tutunuz.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
SATEM GRUP GIDA DAĞITIM VE PAZARLAMA A.Ş.-İçerenköy Mahallesi, Ertaç Sk. No:2 Kat:2, 34025 Ataşehir/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-52-K-000180

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 561
Enerji (kj) 2345
Yağ (g) 32.9
Doymuş Yağ(g) 14
Karbonhidrat (g) 56.2
Şekerler (g) 40.5
Lif(g) 3
Protein (g) 8.6
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg