Tadelle Çikolatalı Gofret 35 Gr #30064443 | CarrefourSA
Marka: TADELLE

Tadelle Çikolatalı Gofret 35 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
11,00 TL

adet
Efsane Çikolata Tadelle, en kaliteli ithal kakao ve bol fındığın eşsiz karışımından oluşuyor. Günün her anında tüketilebilecek olan Tadelle, sütlü çeşidinin yanı sıra bitter, beyaz çikolata kaplamalı ve gofret çeşitleriyle raflarda yer alıyor. Tadelle, çikolata severlere lezzetin yanında, doğal içeriği ile sağlıkta sunuyor. Toksöz Grup bünyesindeki Sanset, TMSF'den Eylül 2007 tarihinde Tadelle, Sarelle, Gol ve Sagra markalarını alarak gıda sektörüne adım attı. Sanset' in misyonu dünyanın öncü sağlıklı, kaliteli keyif şirketi olmak. Bu doğrultuda Sanset' in hedefi tüketicilerine en kaliteli, sağlıklı keyifleri, Türkiye'nin gurur duyduğu ürünler ve markalar ile sunmaktır. Üretim tesislerinde yüksek sağlık ve güvenlik standartlarına sahip olan Sanset, üretimini dünyanın en zengin fındık bahçelerinin bulunduğu Karadeniz Bölgesi'nin Ordu ilinde gerçekleştiriyor. Fabrikanın yıllık üretim kapasitesi 30 bin ton.
İçindekiler Bilgisi
Fındık Kreması (%48) [Şeker, Bitkisel Yağ (Palm), Fındık (%10), Peynir Altı Suyu Tozu, Süt Tozu, Kakao Tozu, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Doğal Aroma Verici (Vanilya)], Sütlü Çikolata (%32) [Şeker, Kakao Yağı, Süt Tozu, Kakao Kitlesi, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Doğal Aroma Verici (Vanilya)]. Buğday unu, Bitkisel Yağ (Palm), Kabartıcı (Sodyum Bikarbonat), Tuz, Sütlü çikolata en az %30 kakao kuru maddesi içerir.

Alerjen Bileşenler
Fındık,süt ürünü,gluten içerir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Kokudan ve nemden uzak tutunuz.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
SATEM GRUP GIDA DAĞITIM VE PAZARLAMA A.Ş.-İçerenköy Mahallesi, Ertaç Sk. No:2 Kat:2, 34025 Ataşehir/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-52-K-000180

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 536
Enerji (kj) 2240
Yağ (g) 28.5
Doymuş Yağ(g) 14.8
Karbonhidrat (g) 62
Şekerler (g) 43.8
Lif(g) 2.3
Protein (g) 6.9
Tuz(g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız