Vileda Sensitive M Pembe Bulaşık Eldiveni #30140677 | CarrefourSA
Marka: VILEDA

Vileda Sensitive M Pembe Bulaşık Eldiveni

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
104,50 TL

Vileda Sensitive Pembe Eldiven Orta 12 L

Ev düzenini sağlarken bulaşıkları yıkama sırasında makine yerine elde yıkamayı tercih eden ya da makineye bulaşıkları yerleştirme ve oradan geri alma sırasında eldiven kullanarak el yüzeyini korumak isteyenlere çözüm üretmek mümkün olabiliyor. Hassas temizlik işleri için özel olarak üretilmiş bir yapıya sahip olan Vileda sensitive pembe eldiven orta 12 l bulaşık eldiveni olarak kullanılmaya en uygun ürünlerden biri olarak dikkat çekiyor. Vileda Sensitive Eldivenlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının ev düzeni ve züccaciye reyonlarında kolaylıkla bulabileceğiniz Vileda sensitive pembe eldiven orta 12 l ev düzenleme ve yıkama raflarının altında yer alır. Vanilya kokulu bir ürün olması sayesinde kullanımının ardından elde hoş bir koku bırakan ürün hassas ve konforlu temizlik işlemleri için orta boyutu ile rahat bir kullanım sağlar. Oldukça ince lateks yapısı ile birlikte özellikle bulaşık yıkarken en çok ihtiyaç duyulan kontrol konusunda yüksek performans elde edilmesini sağlar. Esnek ve su geçirmez yapısı ile eli en iyi şekilde sararak cildin dış etkilere karşı korunmasında etkili olur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız