Vileda Colors 3 Parça %100 Mikrofiber Temizlik Bezi #30035652 | CarrefourSA
Marka: VILEDA

Vileda Colors 3 Parça %100 Mikrofiber Temizlik Bezi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
229,90 TL

76,63 TL / Adet

adet
Vileda Style M.Fiber Bez 3 Lü

Ev düzeni ve züccaciye reyonu içerisinde evlerin içerisinde ihtiyacınız olabilecek her araçlar sizlere sunulmaktadır. Bu reyon içerisinde ev düzenleme reyonu içinde bulunan Vileda Style M.Fiber Bez 3 Lü evinizde temizliği hijyenik bir şekilde sağlamanız için sizlere sunulan pratik ve kullanışlı bir üründür. Vileda style mikrofiber bez, %100 mikrofiber özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde kirleri tutar ve bezin içinde hapseder. Kirlerin kolay bir şekilde yüzey üzerinden alınmasını sağlar. Ekstra emici yapısı ile kısa sürede daha fazla kiri toplayabilir. İçerisinde 3 adet mikrofiber bez bulunmaktadır. Bu profesyonel ve ekonomik ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Vileda Style M.Fiber Bez 3 Lü ürününü ev düzenleme reyonu içinde, yıkama reyonunda yer alan bezler bölümünde bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz. Ürün aynı gün içinde vermiş olduğunuz adrese gönderilecektir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız