Parex Fışfış Bulaşık Fırçası #30110463 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Fışfış Bulaşık Fırçası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
75,00 TL

adet
Parex Fışfış Bulaşık Fırçası

Ev düzeni ve zücaciye bölümü ev ve mutfak düzenleme gereçlerini içerir. Bu gereçlerin içinde pratik yıkama sağlayan ürünler de bulunur. Parex fışfış bulaşık fırçası bu bölümdeki yıkama ürünlerinden bir tanesidir. Parex bulaşık fırçaları son derece hafif, kolay kullanılabilir ve pratik ürünlerdir. Bulaşık yıkamada kullanılan bu ürünü zor lekeleri çıkarmada kullanabilirsiniz. Elinizi bulaşığa sürmeden yalnızca fırça kullanarak bulaşıkları yıkayabilir ve temiz şekilde kurumaya bırakabilirsiniz. Fırçalar ev hanımlarının su ile ve deterjan ile temasını önlemektedir. Özellikle deterjanlar nedeniyle ellerinde alerjik sorunlar olan kadınlar bu el fırçalarını tercih ediyor. Böylece ne bulaşıklardaki kirlere ne de deterjana temas edilmiyor. Ellerin sağlıklı ve bakımlı olmasında önemli bir katkısı olan fırçalar bulaşıkların da derinlemesine temizlenmesinde etkili oluyor. CarrefourSA reyonlarında satışa sunulan bulaşık fırçalarını mağazamızdan temin edebilirsiniz.

Ev düzenleme reyonunun yıkama bölümünden Parex fışfış bulaşık fırçası ürünleri arasından seçim yapabilirsiniz. Uzun saplı formatıyla ellerinizin bulaşıklarla temasını kesen bu fırçaları ilgili reyonlardan temin edebilirsiniz. Bulaşık fırçalarını sepetinize ekledikten sonra alışverişiniz bittiğinde satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız