Vileda Bezzy 10'lu Sarı Temizlik Bezi #30186637 | CarrefourSA
Marka: VILEDA

Vileda Bezzy 10'lu Sarı Temizlik Bezi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
141,50 TL

14,15 TL / Adet

adet
VILEDA BEZZY10 LU BEZ

Zorlu bir temizlik sürecinde uzun süren bir uğraşı daha kolay ve kısa hale getirmek için her temizlikte mutlaka kullanılan temizlik bezleri arasından doğru seçeneği bulmak gerekmektedir. VILEDA BEZZY10 LU BEZ temizlik bezleri ile daha kolay bir temizlik mümkün.

CarrefourSA reyonlarında Ev Düzeni ve Züccaciye bölümündeki yıkama ve bezler ürünleri arasından satın alabileceğiniz kaliteli ve uygun fiyatı ile bu alandaki seçenekler arasında en çok talep gören ürünlerden olan VILEDA BEZZY10 LU BEZ. Kolaylıkla ve hızlı bir şekilde temizliğinizi gerçekleştirebileceğiniz her temizlik zamanında aradığınız bir yardımcınız olacak bir ürün olarak en cazip fiyatları ile her bütçeye uygun. Derinlemesine bir emiş gücü sağlayarak temizlediğiniz her yüzeyde leke ve bakterileri kolaylıkla yok edecek bir temizlik bezi. Doğru bir temizlik bezi ile inatçı kirli yüzeylerdeki lekeleri rahatlıkla yok edebilmeniz için özel olarak tasarlanmış Vilada Bezzy ürünü 10 adet temizlik bezi içerek ambalajında bu ihtiyaca yönelik bir çözüm sağlayarak kirlerin ve lekelerin karşısında en büyük destekçiniz olarak uzun süre saklayabileceğiniz kullanışlı bir tercih.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız