Parex Standart Eldiven Orta Boy #30054796 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Standart Eldiven Orta Boy

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
120,00 TL

adet
Parex Eko Eldiven M

Ev düzeni ve zücaciye reyonu içerisinde bulunan ürünler evlerimizde düzeni sağlarken aynı zamanda işleri da büyük ölçüde kolaylaştırmaktadırlar. Bu reyon içerisinde yer alan Parex Eko Eldiven M ev düzenleme reyonu içerisinde sizlere sunulmaktadır. Temizlik yaparken kullanılan temizlik malzemeleri çıplak elle temas ettiğinde kızarıklık ve tahriş gibi olumsuz durumlara sebebiyet verdiğinden dolayı bu temizlik eldivenleri sizler için ideal koruyucu ürünlerden biri olmaktadır. Parex markasının el büyüklüğüne göre ürettiği bu ürün medium/orta bedendir. Pamuklu iç yüzeyi ile konforu arttırır. Tüm ev işleri için bu ürün idealdir. Yumuşak ve pamuklu yapısı gereği sizleri yormaz ve kolay kullanım sunar. standart temizlik eldivenlerinden biri olan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Parex Eko Eldiven M ürününü ev düzenleme reyonu içerisinde, yıkama ürünleri arasında, bulaşık eldivenleri reyonunda bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız