Algida Maraş Usulü Dondurma Sade & Çikolata 500 ml #30117639 | CarrefourSA
Marka: ALGİDA

Algida Maraş Usulü Dondurma Sade & Çikolata 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
109,90 TL

"Algida Maraş Sade Kakao 500 ml

Yaz kış dondurma tadından vazgeçmeyenler için ideal bir seçenek olan Algida Maraş Sade Kakao damaklara keyif katıyor.

CarrefourSA kap dondurma reyonunda yer alan ürün, özel hijyenik plastik ambalajında satılıyor. Geleneksel Maraş dövme dondurması lezzetini kakao ile birleştiren ürün, özellikle çikolatalı dondurma sevenleri mutlu ediyor. Etkin gıda güvenliği koşullarında imal edilen ve yoğun kıvamıyla dikkat çeken dondurma, besin değerleriyle de hem çocuklar hem de yetişkinler için lezzet ve sağlığı bir arada sunuyor. Pratik bir tat olmasıyla da her an kolayca hazırlayabileceğiniz ikramlık bir tatlı olarak da öne çıkıyor.

Ailenizle ve sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz dondurma keyfini sofranıza getiren Algida'nın bu leziz ürününü, ambalajında belirtilen son kullanma tarihine kadar güvenle tüketebilirsiniz. Yemek sonrası tatlı alternatifi şeklinde değerlendirebileceğiniz ürünü, dost sohbetlerinde ikramlık olarak da tercih edebilirsiniz. Evde hazırlayabileceğiniz pasta ve tatlıların üzerinde garnitür olarak sunabilirsiniz. İster dilimleyerek, ister kasede veya bardakta ikram edebileceğiniz dondurmayı, kokteyl malzemesi olarak da kullanabilirsiniz.

Maraş Sade Kakao'yu denemek ve sevdiklerinizin ağzını tatlandırmak için ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 451556

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız